laatste nieuws van de nieuwbouwprojecten

ANTWERP DOCKS

NIEUWE ONTWIKKELINGEN AAN HET EILANDJE!

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang in primeur meer informatie over twee uitzonderlijke aankomende projecten. Eén van deze proje...

Lees meer...

Ontvang in primeur meer informatie over twee uitzonderlijke aankomende projecten. Eén van deze projecten krijgt de naam Rigadocks. Dit nieuwbouwproject zal plaats bieden aan 15 appartementen met leuke terrassen en zicht op water. Maak via deze weg snel een afspraak op kantoor via +32 3 232 53 53 of via mail.

MEER INFO

90% verkocht Residentie Achtelsestraat

Residentie Achtelsestraat

REEDS 90% VERKOCHT!

Dit gaat goed! Na de lancering van het project aan de Achtelsestraat werd reeds 90% succesvol verkoc...

Lees meer...

Dit gaat goed! Na de lancering van het project aan de Achtelsestraat werd reeds 90% succesvol verkocht! Graag meer informatie? Contacteer ons! hoogstraten@deboerenpartners.be of 03 314 52 10 

Bekijk project

GILLIAMS LOFTS

NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN TE KOOP

15 FEBRUARI 2017

Na de lancering van renovatieproject "Gilliams Lofts" in hartje Antwerpen zijn nu nog slechts 2 appa...

Lees meer...

Na de lancering van renovatieproject "Gilliams Lofts" in hartje Antwerpen zijn nu nog slechts 2 appartementen te koop! Graag meer info over dit project? Contacteer ons! gilliamslofts@deboerenpartners.be of 03 232 53 53

Bekijk project

De Oude Post 70% verkocht

PROJECT DE OUDE POST - REEDS 70% VERKOCHT!

15 FEBRUARI 2017

Na de lancering van nieuwbouwproject "De Oude Post" in Ekeren werd reeds 70% succesvol verkocht! Een...

Lees meer...

Na de lancering van nieuwbouwproject "De Oude Post" in Ekeren werd reeds 70% succesvol verkocht! Een snelle start dus, voor dit prachtig project van DCA Woonprojecten. 

Bekijk project

De Oude Post start verkoop

Start verkoop De Oude Post

Start verkoop!

De verkoop van het nieuwbouwproject De Oude Post in Ekeren is gestart! Vragen over dit project? Onze...

Lees meer...

De verkoop van het nieuwbouwproject De Oude Post in Ekeren is gestart! Vragen over dit project? Onze makelaars van kantoor Brasschaat staan voor u klaar: stuur een mailtje naar depost@deboerenpartners.be of bel naar 03 653 01 01.

Bekijk het project op onze website

Start verkoop Gilliams Lofts

STARTSEIN VERKOOP

23 JUNI 2016

De verkoop van het renovatieproject Gilliams Lofts is gestart! Het hoogste gebouw in de Lange Gasthu...

Lees meer...

De verkoop van het renovatieproject Gilliams Lofts is gestart! Het hoogste gebouw in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen krijgt een volledige make-over en zal ruimte bieden aan Urban lofts, penthouses en luxe appartementen! Op zoek naar een uniek appartement in Antwerpen? Vragen over dit project? Onze nieuwbouwmakelaars staan voor u klaar! Stuur een mailtje naar gilliamslofts@deboerenpartners.be of bel naar 03 232 53 53.

BEKIJK HET PROJECT

AFBRAAK RESIDENTIE ACHTELSESTRAAT

Startsein voor nieuwbouwproject "Residentie Achtselsestraat"

18 MEI 2016

De afbraakwerken voor het project aan de Achtelsestraat in Hoogstraten zijn gestart!

Lees meer...

De afbraakwerken voor het project aan de Achtelsestraat in Hoogstraten zijn gestart! Dankzij de centrale ligging, de uitstraling van het gebouw en het hoge afwerkingsniveau zal dit project tot één van de meest exclusieve appartementsgebouwen van de stad behoren. 

BEKIJK PROJECT

Laatste appartement Oude Vaert verkocht!

Laatste appartement Oude Vaert verkocht!

29 maart 2016

In augustus 2014 startte DCA Woonprojecten met de bouw van nieuwbouwproject Oude Vaert, een schitter...

Lees meer...

In augustus 2014 startte DCA Woonprojecten met de bouw van nieuwbouwproject Oude Vaert, een schitterend pand met 35 appartementen met zicht op het Blauwtorenplein en de historische Tabakvest. Deze maand werd het allerlaatste appartement door team Antwerpen verkocht! 

Bekijk project

Op zoek naar de laatste buurman!

Op zoek naar de laatste buurman!

04 december 2015

Voor nieuwbouwproject Oude Vaert in Antwerpen zijn we op zoek naar onze allerlaatste koper.

Lees meer...

Aangezien deze laatste buurman de verkoopperiode zal afronden, wil DCA Woonprojecten hem of haar een geschenk aanbieden. Veel gaan we nog niet verklappen, maar het gaat om een heel bijzonder prijzenpakket waaruit de laatste buurman zelf een keuze kan maken. Bent u nieuwsgierig naar de attentie en heeft u interesse in het project Oude Vaert? Ga dan zeker een kijkje nemen naar het project voor meer info of contacteer de collega’s van kantoor Antwerpen.

Bekijk project

Eerste steenlegging Castelijm

Eerste steenlegging Castelijm

22 september 2015

Op 22 september werd de eerste steen van nieuwbouwproject Castelijm gelegd!

Lees meer...

De collega’s van kantoor Kalmthout gingen op 22 september een kijkje nemen op de werf van nieuwbouwproject Castelijm aan de Hoogboomsteenweg 166 te Kapellen. Projectontwikkelaar Re-Vive had immers een eerste steenlegging georganiseerd om de vooruitgang van het project te vieren. Zowel burgemeester Dirk Van Mechelen als schepen van economie Luc Devriese waren aanwezig en benadrukten het belang van Castelijm voor de gemeente. Re-Vive investeert immers in de duurzame transformatie van oude industriële sites. Zo wordt de druk op schaarse en groene ruimtes weggenomen en behoudt Kapellen haar groen karakter! Meer informatie over het project vindt u hier.

Eerst steenlegging Oude Vaert

Eerst steenlegging Oude Vaert

11 september 2015

DCA Woonprojecten organiseerde een Eerste Steenlegging voor haar project Oude Vaert.

Lees meer...

Een moment waarop kopers, pers, projectontwikkelaar en makelaars samenkomen om de vooruitgang van het project te vieren. En dat er gevierd mocht worden was duidelijk: nog voor de eerst symbolische steen werd gelegd, werd reeds 95% van het project verkocht. Rond 16 uur arriveerden de kopers en pers (ATV) aan de bouwput aan het Blauwtorenplein in Antwerpen. Iedereen verzamelde zich rond de receptietafels en werd met lekkere hapjes en drankjes in de watten gelegd door traiteur Gusto. Het naambord, dat ook in de residentie blijft hangen, werd onthuld en aan het spreekgestoelte werden de speeches gehouden. In plaats van een eerste steen plant DCA een boom die meegroeit met het project. Meer informatie over het project vindt u hier

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan