Kapellestraat 2c, 2400 Mol

Beschikbaar : bij oplevering

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP (MET VOLLEDIGE AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!) 

Heerlijk dakappartement van 100m² met 2 riante slaapkamers, lichte leefruimte met dakterras (ideale zuid + west oriëntatie), leefkeuken en uitzicht op groen, bijzonder grote berging / wasplaats en een badkamer met natuurlijk daglicht. Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie die momenteel in de laatste fase van afwerking is. Hier woont u rustig , en toch in de nabijheid van het centrum van Mol en alle voorzieningen. Dit gebouw bestaat uit slechts 7 energiezuinige BEN appartementen. Parkeren gebeurt ondergronds, en ook aan uw fietsen en containers werd gedacht: Die stalt u bovengronds in het gemeenschappelijke bijgebouw. De achterzijde van het perceel wordt ingericht als een gemeenschappelijke tuin; Hierdoor genieten de appartementen van een groen uitzicht en ideale zuid oriëntatie. E-peil van maximum 30. Men zit momenteel in de laatste fase van afwerking, maar u heeft nog alle vrijheid in de keuze van de keuken, badkamer en vloeren. 

Auto's en fietsen
Ondergronds bevinden zich 10 staanplaatsen en 7 ruime kelderbergingen. Elke staanplaats wordt voorzien van een stopcontact zodat u de wagen elektrisch kan laden. Uw fietsen en afvalcontainers stalt u gemakkelijk bovengronds in het daarvoor voorziene bijgebouw. Per appartement moet één staanplaats en één berging bij aangekocht worden. Wij bezorgen u met veel plezier een totale prijsberekening. 

Technieken en afwerking
Deze appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige technieken. Ze worden voorzien van dubbele, isolerende beglazing, een lucht/water warmtepomp van Buderus met vloerverwarming, 1200 WP zonnepanelen, ventilatiesysteem C+,... Een A-label wordt u op deze manier gegarandeerd, waardoor u de 1e vijf jaar slechts 50% van de onroerende voorheffing betaalt. 

U krijgt als koper ruime budgetten voor de afwerking (keuken, badkamer en vloeren) bij gekende leveranciers. Het appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, en volledig naar uw smaak (momenteel nog inspraak!). 

Bijzonderheden
- U betaalt pas nà de oplevering van uw appartement (voorjaar 2024)
- VOLLEDIGE AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW 
- Lift aanwezig
- Kleinschalige residentie met slechts 7 appartementen 
- Zeer energiezuinig: A-label! Beschikbaarheid

Unit Opp Prijs Details
APPARTEMENT 01 85 m² in optie Bekijk details
APPARTEMENT 02 - verkocht -
APPARTEMENT 03 - verkocht -
APPARTEMENT 04 - verkocht -
APPARTEMENT 05 - verkocht -
APPARTEMENT 06 - verkocht -
APPARTEMENT 07 - verkocht -
Aantal keer bekeken 654 keer bekeken

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden