aantal slaapkamers
5
aantal badkamers
4
Oppervlakte
718 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 1.995.000

Bosdreef 35, 2360 Oud-Turnhout

Beschikbaar : in onderling overleg

Deze deels rietgedekte en tot in de puntjes afgewerkte klassevilla met een bewoonbare oppervlakte van 718m² biedt u onder meer 5 slaapkamers, 4 badkamers, een gasten- of conciërgeverblijf, riante en verwarmde garage,  (ontspannings)kelder en de mogelijkheid om kantoor of praktijk aan huis te houden.  Dit alles gelegen op een prachtig aangelegd perceel van 1.962m² met ideale oriëntatie, volledige privacy, buitenzwembad en met een uitermate rustige, unieke en residentiële ligging dankzij de achtertuin die uitkijkt over een kasteeldomein en gelegen in een straat waar enkel bewonersverkeer komt. En toch bereikt u op slechts enkele minuten het gezellige dorp van Oud-Turnhout en E34 richting Antwerpen (40min) ofS Eindhoven (20min). Dit eigendom heeft van kelder tot zolder een ongeziene luxe afwerking met natuurlijke materialen, de allerbeste technieken en hoogwaardige beveiliging. Kortom, een klasse apart...

Gelijkvloerse verdieping
De sfeervolle inkomhal met gastentoilet en vestiaire biedt toegang tot de leefruimtes en het bureaugedeelte, ideaal voor uw kantoor of praktijk aan huis met een ontvangst- of vergaderruimte en een afsluitbaar bureau, beide met maatkasten. Via dubbele deuren betrekt u het bureau bij de riante woonkamer. Deze is voorzien van een gashaard en biedt een mooi zicht over de tuin. De leefkeuken is voorzien van een ontbijthoek, koele berging en is compleet uitgerust met alle denkbare toestellen (Teppanyaki, inductie kookplaat, oven, stoomoven, microgolfoven, bordenverwarmer, vaatwasser ...) Aansluitend treft u een werkelijk prachtige eetkamer met buitengewoon hoog plafond, gashaard en boogramen die uitgeven op het terras. In de linkervleugel van de woning bevindt zich de wasplaats met maatkasten, 2e toilet en de riante, verwarmde garage voor 3 wagens. 

Verdiepingen
De hoofdslaapkamer is bijzonder ruim van opzet en is voorzien van een inloopdressing, gashaard, bar en gezellig terras. De ensuite badkamer heeft 2 jacuzzi baden, douche, sauna en apart toilet. Vervolgens zijn er nog 2 volwaardige kinderkamers met maatkasten en gedeelde badkamer. Op de bovenste verdieping nogmaals een slaapkamer met ensuite badkamer en een grote zolder. In de linkervleugel bevindt zich een studio voorzien van een slaapkamer, badkamer en een leefruimte met kitchenette. Dit is ideaal als gasten- of conciërgewoning dankzij de aparte toegang. 

Kelderverdieping
Hier treft u een sfeervolle ontspanningsruimte met bar en muziekinstallatie, een wijnkelder met degustatieruimte, berging en technische ruimte.

Buitengebeuren
De tuin is schitterend aangelegd met terrassen op Belgische blauwe hardsteen, waaronder een gezellig overdekt terras. Dankzij de ideale oriëntatie heeft u op elk moment van de dag de zon in de tuin en geniet u bovendien van volledige privacy dankzij de volwassen, eiken bomen en het achterliggende parkdomein. Het nieuwe buitenzwembad (volautomatisch op hydrolyse, solardek, warmtepomp) maakt het plaatje compleet. Het perceel is tot slot volledig omheind en langs de voorzijde afgesloten met 2 automatische poorten. 

Bijzonderheden
- Alleen de allerbeste materialen en technieken werden gebruikt: vloeren in natuursteen en eiken parket, maatkasten, indirecte verlichting, inbouwspots, kalkverf, mouluren, hoge plinten, Emperador marmer, 3 open (gas)haarden, airco, Sonos muziekinstallatie, hoogrendementsbeglazing, vloerverwarming, beregeningsinstallatie ... Bovendien werd zowel de binnen- als de buitenzijde recent opnieuw geschilderd.
- Hoogwaardig beveiligd met (buiten)alarm, camera's, inbraakwerende beglazing, veiligheidsdeur, ...
- Zeer gunstig EPC van 172



Aantal keer bekeken 176 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 1961 m²
Bruto opp.
ca. 718 m²
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
5896 TCV
Bouwjaar
2003
Beschikbaarheid
in onderling overleg
Tuin
Ja
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Berging
Ja
Wijnkelder
Ja
Zwembad
Ja
Kadastraal inkomen
€ 4600
Verwarming
individueel gas cv
EPC
172 kWh/m²
B
EPC code
2161283
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woonpark
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
P-score
A
G-score
A
Overstromingsrisico
Klasse A (geen kans)

Uw contactpersoon

Constantin Vermeulen

Constantin Vermeulen

Bel Constantin mail Constantin

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden