aantal slaapkamers
6
aantal badkamers
3
Oppervlakte
268 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 787.000

Beekseweg 24, 2382 Ravels Poppel

Beschikbaar : vanaf akte

Prachtig gelegen eigendom met woonhuis en volwaardig gastenverblijf in bijgebouw en hondenkennel op een perceel van ca.4.000m² aan  de groene rand van Poppel. Deze eigendom omvat o.a. woonhuis met inkomhal, leefkamer met zit –en leeshoek, eetkamer, keuken, bijkeuken, inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers. Bijgebouw thans ingericht met  inkomhal, leefkamer, keuken, badkamer, wasplaats, en 2 slaapkamers, bijgebouw ingericht met binnen –en buitenhokken en extra bergingen op een terrein van 4.000m².

Woonhuis:

Gelijkvloers:

Ruime inkomhal met toegang naar de leefkamer, keuken en garage. De woonkamer is opgedeeld in een gezellig zithoek bij de televisie aan de straatkant, leeshoek bij de houtkachel en tafelen doet u in de erker, waar ruim plaats is voor 8 – 10 gasten. De woonkamer is voorzien van mooie natuursteen op vloerverwarming. Vanuit elke hoek behoudt u het contact met het buitenleven middels grote raampartijen.

De keuken is volledig ingericht een voorzien van een natuurstenen werktablet. Vaatwasser, dubbele gootsteen, 5-pits gasfornuis en elektrische oven en koel-vries combinatie zijn voorzien. Hier is ruimt plaats om te tafelen. Vanuit de keuken doorgang naar de achterdeur met de bijkeuken waar plaats is voorzien voor wasmachine en droger. Een apart toilet kort bij het prachtige terras.

Verdieping:

Een ruime overloop centraal op de verdieping brengt u bij 4 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten. 3 slaapkamers zijn voorzien van airco. Twee slaapkamers hebben toegang tot het overdekte balkon. De badkamer is recent (2023) gerenoveerd. Door de keuze van de kwalitatieve materialen is hier heerlijk vertoeven. Mooie inloopdouche met raindance, dubbel wastafel en ligbad, LED en verwarmde spiegel.

Zolderverdieping:

Middels vaste trap toegang naar de zolderverdieping. Deze is volledig geïsoleerd en is ook voorzien van een airco. Deze verdieping is thans ingericht als kantoor maar kan uiteraard onmiddellijk ingericht worden als slaapkamer of hobbyruimte. De volledige zolder is voorzien van inbouwkasten met veel opslagruimte.

Bijgebouw:

Bijzonder bijgebouw met airco dat ingericht en afgewerkt is als een volwaardige woning, privaat terras met elektrische zonneluifel en apart tuintje. Hier is alvast een kring voorzien om een robotmaaier aan te sluiten.

Gelijkvloers:

Inkomhal met apart toilet biedt toegang tot leefkamer, de badkamer en de wasplaats/CVruimte.Het daglicht stroomt binnen langs de grote mooie puien die u bij mooi weer volledig open kunnen. Deze ruimte is speels ingedeeld door de open trap naar de verdieping waardoor eetkamer en zithoek gescheiden zijn. De keuken is volledig ingericht,  met plaats voor een ontbijttafel met zicht op de aangrenzende tuin.

Verdieping:

Overloop met toegang naar de 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met toilet.

Kennel:

Professionele ingerichte kennel:Deze ruimte is ruim ingericht met boxen met rechtstreeks toegang naar de buiten hokken. Sanitaire voorzieningen inclusief toilet en aan en afvoeren zijn voorzien.

Omgeving:

Riante tuin met verharde weg tot achter op het perceel, een ruim tuinhuis voor tuingereedschap, plaats om te manoeuvreren met auto is ruimschoots voorzien. Prachtig zicht heeft op de landerijen rondom.

Bijzonderheden:

  • Dak en beglazing vernieuwd in 2020
  • Zonnepanelen aanwezig
  • Automatische tuinpoort
  • Geboorde waterput met pomp
  • Bijzonder gunstige energiescore: B
Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3752



Aantal keer bekeken 154 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 4012 m²
Bruto opp.
ca. 268 m²
Gevelbreedte
12 m
Straatbreedte
20 m
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
5761 TFV-KW
Bouwjaar
1980
Beschikbaarheid
vanaf akte
Tuin
Ja
Zolder
Ja
Berging
Ja
Kadastraal inkomen
€ 1561
Verwarming
collectief Gedeeltelijk vloerverwarming
EPC
194 kWh/m²
B
EPC code
20230515-0002892749-Res-1
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
P-score
C
G-score
A
Overstromingsrisico
Klasse A (geen kans)

Uw contactpersoon

Karen Woestenborghs

Karen Woestenborghs

Bel Karen mail Karen

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden