aantal slaapkamers
5
aantal badkamers
3
Oppervlakte
550 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 1.099.000

Paardenwiel 29, 2382 Ravels Poppel

Beschikbaar : af te spreken met eigenaar

Prachtige villa met o.a. 5 slaapkamers, 3 badkamers, ruime leefruimte, open keuken, inpandige garage, overdekt terras, grote zolder, riant bijgebouw/poolhouse met nieuwe douche en toilet en een nieuw, verwarmd zwembad (2022). 
Gelijkvloerse verdieping

Welkom in deze prachtige, residentiële eigendom. Al vanaf de entree worden uw zintuigen geprikkeld. De stijlvolle aankleding maar vooral de bijzonder kwalitatieve afwerking vindt u in alle woonvertrekken terug. Hier hangt een beetje Hollywoodgevoel. De riante inkomhal werd perfect uitgevoerd in een lichte gietvloer en omvat gastentoilet en vestiaire. De dubbele opendraaiende deuren nodigen u uit tot in de woonkamer. Deze is royaal en uitgevoerd in massief Frans parket. De eetkamer ligt centraal en in de zithoek is het gezellig zitten bij televisie en gashaard. Bij warme dagen geniet u hier ook van de airco. In de leefruimte geniet van veel natuurlijk daglicht door de raampartijen en behoudt u steeds het contact met het buitenleven en zicht de tuin. 
De keuken is een echte ontmoetingsplaats voor uw en uw gezin. De eigentijdse, halfopen keuken is volledig uitgerust met inductiekookplaat, Quooker, combi-oven, koelkast, diepvriezer en vaatwasser. Koken is hier voor elke hobbykok een plezier. U behoudt op alle momenten het contact met uw gezinsleden of uw gasten. Tafelen kan uitgebreid in de eethoek bij het raam of bij speciale gelegenheden in de riante eetkamer aan het salon. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging en toegang naar de grote inpandige garage. De elektrische poort maakt in -en uitrijden makkelijk en boodschappen kunnen handig opgeborgen worden in de maatwerk kasten. In de garage is ook de bijkeuken geïnstalleerd.
De gelijkvloerse verdieping omvat nog een ruime fitnessruimte met eigen sanitaire voorzieningen, wastafel, toilet, douche en ligbad met whirlpool op verwarmde gietvloer. Hier een heerlijk welness gevoel en bovendien onderhoudsvriendelijk.  Sporten doet u met zicht op het zwembad. Mogelijks is deze ruimte makkelijk in te richten als kantoor of gelijkvloerse slaapkamer.
Eerste verdieping
Op de eerste verdiepin is ingericht met 3 riante slaapkamers op massieve Franse eiken parketvloer. De luxueuze masterbedroom (ca.56m²) heeft een gashaard, riant balkon, airco, ensuite dressing en een gezellige zithoek. De badkamer met vloerverwarming is voorzien van een Starck ligbad, inloop regendouche(sunshower), dubbele wastafel en toilet. Verder bevindt zich op de deze verdieping nog een wasplaats.
Tweede verdieping
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap  met extra ruime logeerkamer en veel extra bergruimte. 
Buitengebeuren
De tuin is volledig aangelegd onder architectuur met een verwarmd zwembad (nieuw geplaatst in 2022). Aan de woning is een gezellig, overdekt terras voorzien met glazen puien en heaters, ideaal om hier winter en zomer te vertoeven. Er is een sproeiinstallatie en luxe tuinverlichting. Er zijn verschillende terrassen doorheen de tuin waardoor u op elk moment van de dag wel ergens de zon heeft. Het poolhouse is recent voorzien van een nieuwe inloopdouche en toilet. Verder is het bijgebouw te bereiken via een aparte elektrische poort van hardhout. Hier bevindt zich nog een extra garage met elektrische poort. Onder het afdak is er een mogelijkheid om een trailer of dergelijke te stallen.

Bijzonderheden
- Zonnepanelen
- 2022: vernieuwd buiten badkamer en nieuwe bestrating tuin
- Verwarmd bio zwembad vernieuwd in 2022 (geen chloor)
- EPC-score van 137kWh/m²/jaar 

Neem zeker al eens een kijkje op het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3268 



Aantal keer bekeken 337 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 1200 m²
Bruto opp.
ca. 550 m²
Gevelbreedte
22 m
Straatbreedte
28.3 m
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
5369 TFV-KW
Bouwjaar
2005
Beschikbaarheid
af te spreken met eigenaar
Tuin
Ja
Zolder
Ja
Berging
Ja
Zwembad
Ja
Kadastraal inkomen
€ 2092
Verwarming
individueel vloerverwarming
EPC
137 kWh/m²
B
EPC code
20220712-0002632242-REs-1
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Uw contactpersoon

Karen Woestenborghs

Karen Woestenborghs

Bel Karen mail Karen

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden