aantal slaapkamers
6
aantal badkamers
3
Oppervlakte
280 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 645.000

Prins Boudewijnlaan 13, 2300 Turnhout

Beschikbaar : in onderling overleg

Deze karaktervolle villa op een perceel van 740m² met 6 slaapkamers en 3 badkamers omarmt het perfecte huwelijk tussen klassieke elegantie en moderne verfijning, met een vleugje hedendaags maatwerk. De woning biedt een weelderige hoeveelheid ruimte om te leven, te spelen en zelfs te werken.

Gelijkvloers:
Betreed de ruime hal en laat je betoveren door het authentieke karakter dat wordt gecombineerd met subliem vakmanschap. De inkom is voorzien van een gastentoilet en biedt toegang tot de traphal en woonkamer. De antieke Franse tegel en het eiken visgraatparket vormen een prachtige basis. De ingemaakte kastjes voegen een verfijnde, praktische touch toe.

De riante driedelige woonruimte is doordrenkt van natuurlijk licht dat danst over de parketvloer. Ze bestaat uit: een ruime eetkamer op het oosten (met zonnescreen), een galante zitkamer op het zuiden en een knusse tv-hoek aan de straatkant. Op alle momenten behoudt u het contact met het buitenleven langs de grote ramen. Bij mooi weer loopt u zo het terras op en verlengt u het woongebeuren tot in de tuin.

De keuken is praktisch ingericht. Als hobbykok kokerelt u hier naar hartenlust. Er is voldoende werk- en kastruimte voorzien. Gezellig aperitieven of een snelle hap? Dat kan aan de statafel. De keuken is uitgerust met een Amerikaanse koelkast, vaatwasser en elektrisch fornuis.

De eerste badkamer bevindt zich op het gelijkvloers. Ze is ruim en voorzien van maatwerkkasten met dubbele wastafel, ligbad en douche. De wasmachine en droogkast zijn netjes weggewerkt. 

Verdieping: 
Elke slaapkamer is ontworpen met comfort en stijl in gedachten, terwijl de badkamer een oase van wellness is. Alle ruimtes zijn voorzien van hoogwaardige armaturen en doordachte details die de aandacht trekken. De master is ruim en kijkt uit op het oosten. Bij mooi weer of warme nachten zet u de ramen open aan het zuidgerichte balkon. Of u maakt gebruik van de airco.

De 3 overige kamers zijn ruim en beschikken over elektrische rolluiken. Vandaag zijn ze ingericht als hobbykamer, kastenkamer en kinderkamer. De badkamer is gloednieuw. Door de hedendaags materialen en tijdloze stijl ervaart u hier pure ontspanning. Ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en spiegelkast zijn voorzien. 

Tweede verdieping: 
De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt tot in de nok van het dak. De ruime overloop is strak ingericht met prachtig maatwerk en subtiele kastruimte. Twee leuke ruime slaapkamers zijn ook voorzien van maatwerk inbouwkasten en airco. De twee kamers delen de badkamer op deze verdieping. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. De zolder is bereikbaar via een ladder en biedt plaats voor extra berging.

Buiten: 
De buitenkant van het huis, met zijn prachtige metselwerk en imposant dak, is even stijlvol als het interieur. Het sierlijke exterieur wordt aangevuld door een volgroeide en volledig afgesloten tuin, waar je kunt ontspannen in de rustige omgeving, ‘s zomers gezellig kunt samenkomen en genieten terwijl de kinderen spelen. De automatische poort is voorzien van videobediening. U rijdt vlot tot achter het huis. In de garage is er ruimte voor een wagen, tuinspullen en/of fietsen.

De ruime kelder is ook bereikbaar via de tuin. Met zijn vier kamers, is er voldoende plaats voor tuingereedschap, hobbymateriaal, wijn of huisraad. De combinatie van ruimte en licht, karakteristiek design en op maat gemaakte elementen maakt deze woning werkelijk uniek. Een rustgevende thuis voor uw gezin, waar elke dag speciaal aanvoelt.

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4104 



Aantal keer bekeken 2684 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 704 m²
Bruto opp.
ca. 280 m²
Gevelbreedte
9.4 m
Straatbreedte
20.5 m
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
6045 TKW
Bouwjaar
1951
Beschikbaarheid
in onderling overleg
Tuin
Ja
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Berging
Ja
Wijnkelder
Ja
Kadastraal inkomen
€ 1549
Verwarming
individueel gas cv
EPC
166 kWh/m²
B
EPC code
20240109-000310-2393-res-1
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
P-score
A
G-score
A
Overstromingsrisico
Klasse A (geen kans)

Uw contactpersoon

Karen Woestenborghs

Karen Woestenborghs

Bel Karen mail Karen

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden