appartement te koop te Zwijndrecht Burcht

ref.: 19777 AYV

aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
1
Oppervlakte
147 m²
epc

€ 575.000

Dorpsstraat 39/7, 2070 Zwijndrecht Burcht

Charmante duplex te koop.

Villa appartement 7 ‘Romeo & Juliet’ met zijn prachtige terras aan de voorzijde van de kasteelvilla en uniek zicht over de dorpskern en zijn kar. Dit appartement straalt dan ook warmte en gezelligheid uit. Een knusse plek waar de eigenaars verknocht aan waren. Door zijn huiselijke indeling straalt deze unit diezelfde sfeer van gezelligheid en warmte uit.

Dit prachtige en unieke kasteel "Villa Hortensia", anno 1912, werd omgetoverd tot een luxueus woonproject met 9 ruime, klassevolle appartementen. Volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen met behoud van de authentieke elementen eigen aan het gebouw.

Dit luxe duplex-appartement (A7) is gelegen op de tweede en derde verdieping dat je bereikt via de lift. Aparte inkomhal met gastentoilet en voldoende mogelijkheid tot vestiaire. Ruime en lichte woon- en leefruimte op een nieuwe eiken visgraat parket.

Hyper geïnstalleerde, moderne open keuken met eiland, ideaal om te aperitieven ! Kwalitatieve AEG toestellen waaronder inductiekookplaat met down-draft afzuiging, koel-vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en zelfs een wijnkoeler. De keuken wordt afgewerkt met oog voor detail, een natuurstenen werkblad en design kraanwerk.

Op het verdiep, 2 slaapkamers van elks waarbij dezelfde kwalitatieve parketvloer wordt doorgetrokken. Aparte luxe-badkamer met een hoog hotel-gevoel, voorzien van dubbele marmeren wastafel ligbad én inloopdouche.

Verder is er nog een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een privatieve berging in de kelder kan apart worden aangekocht net zoals de mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats. ZEER LAAG KI!

Dit project ademt pure klasse en is een unieke mix van modern design met de charme van het originele kasteel. Compleet nieuwe nutsvoorzieningen, technieken en een nieuwe condensatieketel. Nieuwe ramen, uiteraard met dubbel glas en ook het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Een echte parel op een boogscheut van de stad!



Aantal keer bekeken 144 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 135 m²
Bruto opp.
ca. 147 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja
Referentie nr.
19777 AYV
Kelder
Ja
Berging
Ja
Lift
Ja
Verwarming
individueel gas cv
EPC
132 kWh/m²
B
EPC code
In aanvraag
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Uw contactpersoon

Yannick Verwilghen

Yannick Verwilghen

Bel Yannick mail Yannick

Regio Antwerpen

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen

+32 3 232 53 53 (telefoon)
antwerpen@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden