Oppervlakte
110 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 1.300 / maand

Campus Blairon, 2300 Turnhout

Beschikbaar : in onderling overleg

Huurprijs: € 1300/maand
Beschikbaar: in onderling overleg

Deze direct beschikbare kantoorruimte op de derde verdieping op Campus Blairon biedt een naadloze overgang naar een professionele werkomgeving. Met in totaal 3 tot 4 afzonderlijke kantoorruimtes, naast een goed uitgeruste vergaderzaal, is deze locatie perfect voor diverse bedrijfsbehoeften. De aanwezigheid van een alarm verhoogt de veiligheid en gemoedsrust.

De ligging van het kantoor is bijzonder gunstig, met een strategische nabijheid van de snelweg E34 die Antwerpen en Eindhoven verbindt. Dit zorgt voor een vlotte toegang en eenvoudige reismogelijkheden voor zowel personeel als klanten. Bovendien wordt de aantrekkelijkheid van de locatie versterkt door de ruime parkeermogelijkheden recht voor de deur, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om het kantoor te bereiken.

Kortom, deze instapklare kantoorruimte biedt niet alleen moderne faciliteiten, maar ook een gunstige locatie en voorzieningen die de productiviteit en tevredenheid van alle betrokkenen versterken.

Het eigendom is gelegen ten westen van het centrum van de Stad Turnhout. Het betreft de kantoorsite van de oude militaire kazerne majoor Blairon. De locatie is goed bereikbaar met de wagen via het op- en afrittencomplex van de E-34 dat zich op circa 2 km bevindt. Met het openbaar vervoer bereikbaar per bus die een halte bedient op wandelafstand. Op de site is een betalende parking aanwezigAantal keer bekeken 118 keer bekeken

Details

Bruto opp.
ca. 110 m²
Verdieping
2
Garages
Ja
Referentie nr.
5881 TLL
Beschikbaarheid
in onderling overleg
EPC
306 kWh/m²
C
EPC code
20230329-0011196566-NR-1

Vlaamse Codex R.O.

Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden