commercieel gelijkvloers te huur te Turnhout

ref.: 5575 TLL

Oppervlakte
223 m²
garage aanwezig
ja

€ 2.000 / maand

Otterstraat 6, 2300 Turnhout

Beschikbaar : onmiddellijk

Huurprijs: € 2 000/ maand
Beschikbaar: onmiddellijk 

Commerciële ruimte / Kantoorruimte van ca. 223m² oppervlakte met private parkeermogelijkheden (2 garageboxen + 2 carports). Het handelspand is gelegen in het centrum van Turnhout en heeft een zeer goede bereikbaarheid via de Otterstraat. 

Deze commerciële ruimte / kantoorruimte is gelegen in het centrum van Turnhout en heeft een oppervlakte van ongeveer 223m². Het pand beschikt over private parkeermogelijkheden, waaronder 2 garageboxen en 2 carports. Dit maakt het zeer geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan parkeerruimte voor hun medewerkers en/of klanten.

Het pand heeft een zeer goede bereikbaarheid via de Otterstraat. De etalage van het pand heeft een breedte van 13 meter, waardoor het pand veel zichtbaarheid heeft en ideaal is voor bedrijven die zich willen presenteren aan het publiek. Het pand wordt casco opgeleverd, wat betekent dat het nog volledig naar eigen wens kan worden ingedeeld en afgewerkt. Er is voldoende bergruimte beschikbaar, wat handig is voor bedrijven die behoefte hebben aan opslagruimte voor bijvoorbeeld voorraad of archief.

De centrale ligging in het centrum van Turnhout is een grote troef van dit pand. Hierdoor zijn diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere bedrijven op loopafstand te bereiken. Het is een uitstekende locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goed bereikbare commerciële ruimte of kantoorruimte met private parkeermogelijkheden en een centrale ligging.


Bijzonderheden: 
- Etalage met een breedte van 13m
- Casco opgeleverd
- Voldoende bergruimte 
- Centrale ligging in het centrum van TurnhoutAantal keer bekeken 62 keer bekeken

Details

Bruto opp.
ca. 223 m²
Garages
Ja
Referentie nr.
5575 TLL
Beschikbaarheid
onmiddellijk
EPC
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Vlaamse Codex R.O.

Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden