fb pixel

IMMOSCOOP is hip, hipper, hipst

06-02-2019

Als je nu nog niet van de portaalsite IMMOSCOOP gehoord hebt, dan moet je dringend afscheid nemen van die BlackBerry van 2013, of je eerste iPhone van 2007. Meegaan met je tijd is de boodschap!

Een groot aantal zoekers had het de eerste maand van januari al in de gaten. Voor het grootste vastgoedaanbod moet je op IMMOSCOOP zijn. Het is een unieke samenwerking van makelaars, waar alle informatie 100% gecontroleerd en correct op verschijnt voor zoekers.

IMMOSCOOP bereikte een mijlpaal aan bezoekers, zo kunnen we lezen in de blog van IMMOSCOOP zelf:

"Immoscoop blijft de ene verbluffende statistiek op de andere stapelen. In januari 2019 behaalde het twee jaar jonge vastgoedportaal maar liefst 1,47 miljoen bezoekers, net geen 1,5 miljoen. Per dag zijn dit ongeveer 50.000 à 60.000 bezoekers, een nieuw toprecord in de geschiedenis van de coöperatie.

Woordvoerder Wim Peleman verduidelijkt de cijfers: in het totaal waren er meer dan 11 miljoen paginaweergaves en zijn het aantal aanvragen en kliks respectievelijk naar onze coöperanten toe met gemiddeld 20 à 25% gestegen, aldus Peleman.

Er staat dus momenteel nog steeds geen rem op het succes; meer dan 360 erkende vastgoedmakelaars zijn ondertussen aangesloten, gezamelijk goed voor meer dan 560 kantoren over heel België."

Ook onze panden kan je in primeur, en voor sommige regio's zelfs exclusief, op IMMOSCOOP terugvinden. M.a.w. heel veel 'ik-ben-op-zoek-naar-de-woning-van-mijn-dromen'-plezier gewenst op www.immoscoop.be!