aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
1
Oppervlakte
72,21 m²
garage aanwezig
ja

€ 260.000

Meiboomlaan, 2380 Ravels

Beschikbaar : bij oplevering

Appartement A 0.3
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en heerlijk terras dat uitgeeft op het parkdomein. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire. De 2 slaapkamers kijken heerlijk privé  uit over het parkdomein. Uitgeruste badkamer. Leefruimte geniet langs 2 zijden van natuurlijk daglicht en is uitgerust met een open keuken en praktische berging / wasplaats. Een grote schuifraam geeft toegang tot het terras met prachtig, groen uitzicht.

Binnenkort verrijst het nieuwe project “De Grote Meiboom” op een bijzonder centrale locatie in Ravels: Op de hoek van de Grote Baan en de Meiboomlaan worden 4 stijlvolle residenties opgericht omringd door een heerlijk, onder architectuur aangelegd parkdomein. Dat betekent wonen omgeven door groen en rust, en toch op wandelstand van al hetgeen het centrum van Ravels te bieden heeft. 

Dit prachtige woonproject bestaat in totaal uit 41 moderne BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) en 3 handelsruimtes. Het aanbod bestaat uit 1,2 of 3 slaapkamers en oppervlaktes van 61m² tot 126m². Elke appartement is voorzien van een aangenaam terras of tuin al dan niet met zicht over het parkdomein. Maar misschien verkiest u wel een levendig uitzicht over het dorp? Op de gelijkvloerse verdieping kan u kiezen uit een aantal appartementen met private tuin. De bovenste verdiepingen zijn dan weer ingericht met dakappartementen met vaak uitzonderlijk grote terrassen. Een aantal appartementen zijn bovendien uitermate geschikt voor starters of investeerders. Kortom, de Grote Meiboom biedt voor ieder wat wils.  

In gebouw A is de voorgevel gericht naar de Grote Baan, en de achtergevel naar het parkdomein. U heeft daarom de keuze uit terrassen met een levendig zicht op het dorp, of op het groene parkdomein. 1 van de 4 gelijkvloerse appartementen heeft een heerlijke privé tuin. Op de dakverdieping een schitterend penthouse omgeven door een royaal terras van meer dan 70m².

Parkeren gebeurt ondergronds, waarbij u kan kiezen uit een ruim aanbod van parkeerplaatsen en kelderbergingen. Uiteraard wordt u de mogelijkheid geboden om elektrisch te laden. Uw fietsen stalt u in de afgesloten fietsenstallingen op het gelijkvloers of in de kelderverdieping. Voor uw bezoekers worden parkeerplaatsen op het terrein zelf voorzien. 

Afwerking en technieken
Uiteraard wordt hier helemaal toekomstproof gebouwd, denk aan vloerverwarming + koeling op basis van een warmtepomp met diepteboringen, zonnepanelen, ventilatie D met warmterecuperatie … Deze appartementen zijn “Bijna Energie Neutraal”: Ze gebruiken zo min mogelijk energie om te verwarmen, koelen en ventileren én maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen: U hoeft u geen zorgen te maken om hoge energiekosten en geniet ten alle tijden van een aangenaam binnenklimaat in uw appartement. Het E-peil bedraagt maximaal E20 waardoor u de eerste 5 jaar van een korting van 50% geniet op uw onroerende voorheffing.

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om De Grote Meiboom te overlopen en te bekijken welk appartement voor u in aanmerking kan komen. Heeft u al een specifiek appartement op het oog?  Wij bezorgen u met veel plezier meer gedetailleerde informatie of een prijsberekening op uw maat. Aantal keer bekeken 12 keer bekeken

Details

Bewoonbare opp.
ca. 72,21 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Referentie nr.
A 0.3
Bouwjaar
2024
Beschikbaarheid
bij oplevering
Lift
Ja
Verwarming
collectief warmtepomp
E-peil
In aanvraag
EPC code
In aanvraag
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Bestemming
Niet meegedeeld
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

documenten

Uw contactpersoon

Karen Woestenborghs

Karen Woestenborghs

Bel Karen mail Karen

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden