aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
1
Oppervlakte
157 m²
garage aanwezig
ja

€ 376.827

Molenstraat, 2381 Ravels Weelde

Beschikbaar : bij oplevering

Lot 95:  Halfopen BEN woning op een ruim hoekperceel van 434m². Op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet. "Doorzon" leefruimte met geïnstalleerde, open leefkeuken. Praktische berging aan de keuken en een inpandige garage. Op de verdieping een ruime hoofdslaapkamer, 2 kinder- of logeerkamers, een badkamer met raam, inloopdouche en toilet. Aparte berging op de nachthal. De tuin wordt wordt voorzien van een terras, ingezaaid met gras en omheind met hagen. 

In 2 nieuwe, doodlopende zijstraten van de Molenstraat worden momenteel 10 eigentijdse gezinswoningen opgericht. Hier ontstaat er een nieuwe en kwalitatieve buurt waar wonen hand in hand gaat met veel groen. Hier komt bovendien enkel plaatselijk verkeer, met als gevolg een aangename, autoluwe en veilige omgeving. En toch woont u hier dicht bij het centrum van Weelde waardoor u alle nodige winkels en voorzieningen vlak bij de deur vindt. Met een E-peil van maximum 12 bouwt men hier echte BEN-woningen trekt met hier bovendien volop de kaart van energiezuinigheid en duurzaamheid. De nieuwste technieken (regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie C,... ) gaan hier gepaard met een eigentijds, modern ontwerp, ideaal voor gezinnen. 

Een ideale, nieuwe woonomgeving dus. Maar ook binnen werd veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij elke woning is er tevens een inpandige garage of ruime berging voorzien. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij een aantal woningen nog een extra kamer voorzien waardoor u hier nog een gezellige logeerkamer of een leuk bureau van kunt maken. De tuinen worden ingezaaid met gras en omheind met beukenhagen. Ook de voortuinen worden netjes aangeplant. 

De prijzen zijn afhankelijk van de bewoonbare oppervlakte en grootte van het perceel. Zo schommelen de prijzen tussen de 326.325 EUR voor een huis op 252m² grond  tot 376.827 EUR voor een huis op 434m² grond. 

Dit project is een realisatie van RDK (Rik De Keyser), een gevestigd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van duurzame nieuwbouwprojecten. RDK wordt gewaardeerd voor hun degelijke constructie en verfijnde, eigentijdse afwerking.  Zij beheren zelf het volledige bouwproces, van ontwerp, tot uitvoering, afwerking en tot slot de oplevering van uw woning. 

Bijzonderheden
- Regenwaterrecuperatie (5000L) 
- Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en het aansluiten is inbegrepen de prijs  
- Buitenschrijnwerk in PVC met dubbele, extra-isolerende beglazing
- Inclusief zonnepanelen 
- Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming, dus aardgasvrij! 
- Ventilatiesysteem C (vraag gestuurd)
- Maximum E-peil van 12 dus bijzonder energiezuinig
- Oplevering vanaf de zomer van 2024
- Hoogwaardige afwerking met kwalitatieve materialen 
- Eindejaarsactie voor de eerstvolgende kopers: Contacteer ons voor de voorwaarden ! 

De eerste woningen worden in het voorjaar van 2024 reeds opgeleverd. Een bezoek ter plaatse is daardoor uiteraard mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak ter plaatse; Wij leiden u met veel plezier rond in deze nieuwe buurt. Aantal keer bekeken 161 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 434 m²
Bewoonbare opp.
ca. 157 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Referentie nr.
LOT 95
Bouwjaar
2024
Beschikbaarheid
bij oplevering
Tuin
Ja
E-peil
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Bestemming
Niet meegedeeld
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden