Een samenwerking tussen De Boer & Partners Immobiliën Groep en Extensa Group

Vastgoedbelegging : Tour & Taxis Park Lane

Een samenwerking tussen De Boer & Partners Immobiliën Groep en Extensa Group

Extensa Group is een gerenommeerde speler op de vastgoedmarkt, zowel wat betreft de ontwikkeling van residentieel vastgoed als kantoren.

Wij zijn dan ook trots op het feit dat Extensa Group De Boer & Partners Immobiliën Groep als partner heeft gekozen voor de verkoop van hun residentiële project Park Lane op de site Tour & Taxis in Brussel.

Niek de Boer, CEO De Boer & Partners, over deze samenwerking: “Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat we met kwaliteit in hoogwaardig onroerend goed te maken hebben. Bovendien spreken de mensen van Extensa dezelfde "taal" en dat is heel belangrijk bij een samenwerking.”  

Informatieavond 13 december, 17u- 19u - Kantoor Knokke

Wilt u meer informatie over dit project in Brussel en onze overige nieuwbouwprojecten? Kom dan vrijdag 13 december tussen 17 en 19 uur naar ons kantoor in Knokke (Dumortierlaan 78). Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u graag meer! U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar : knokke@deboerenpartners.be 

Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel meer informatie over dit unieke project in Brussel en onze overige nieuwbouwprojecten? Contacteer dan één van onze makelaars:

Chantal Cornez:           +32 15 33 14 14     (chantal.cornez@deboerenpartners.be)
Yannick Verwilghen:  +32 3 232 53 53   (yannick.verwilghen@deboerenpartners.be)
Yanick Schoonbaert:  +32 50 89 26 36   (yanick.schoonbaert@deboerenpartners.be)

Tour & Taxis Park Lane: een nieuwe stadshub in Brussel 

Park Lane betekent uitzonderlijk wonen op de historische site van Tour & Taxis, naast het Gare Maritime.

Langzamerhand verandert de locatie in een bruisend stadsdeel met gezellige bars, restaurantjes winkels, kantoren en pleintjes.

Park Lane is autoluw gelegen aan de voet van een uitgestrekt park met mooie waterpartijen. De verschillende vrijstaande gebouwen omvatten diverse type woningen, van betaalbare studio’s tot design penthouses. De appartementen zijn uniek en echte blikvangers in hartje Brussel.

De kwalitatieve afwerking van de woningen, de unieke locatie en de opkomst van de wijk vormen ideale omstandigheden voor investeerders.

Vier verschillende gebouwen met diverse type woningen

Bekijk hieronder ons aanbod van nieuwbouwappartementen per gebouw.

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan