aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
1
Oppervlakte
112,3 m²
garage aanwezig
ja

€ 329.000

Dokter Nand Peetersstraat 29/2.07, 2300 Turnhout

Beschikbaar : bij oplevering

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 112,3m² en is onder meer voorzien van 3 slaapkamers, lichte leefruimte met een aangenaam, zuid georiënteerd terras en voldoende bergruimte. Compleet afgewerkt met kwaliteitvolle materialen en een eigentijdse keuken en badkamer. Ondergronds bevinden zich de staanplaatsen, dubbele garages en kelderbergingen. Deze nieuwe residentie is net opgeleverd: Het appartement is dus snel beschikbaar voor bewoning of verhuring en is helemaal instapklaar. Wonen aan Niefhout betekent wonen in een compleet nieuw, autoluw stadsdeel omgeven door groene pleinen. Op een boogscheut vindt u alle voorzieningen, openbaar vervoer, winkels, de jachthaven, ...  AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW ! 

Indeling van het appartment:
Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De nachthal geeft toegang tot de 3 slaapkamers, die uitkijken over het aangelegde binnenplein. De badkamer is uitgerust met een toilet en inloopdouche. Berging / wasplaats. De leefruimte geniet van erg veel natuurlijk daglicht en prachtig zicht over het nieuwe, nét aangelegde buurtpark. Een grote schuifraam geeft toegang tot het aangename, overdekte terras, met ideale zuid oriëntatie. De leefkeuken is compleet uitgerust met alle toestellen en veel opbergruimte.

Parkeren:
Ondergronds in de afgesloten parking bevinden zich de autostaanplaatsen, dubbele garages en kelderbergingen. Hier heeft u nog een vrije keuze, dus wij bekijken graag met u welke parking en berging interessant voor u kunnen zijn. Uw fiets(en) stalt u eveneens ondergronds in de daarvoor voorziene, afgesloten fietsenstallingen. 

Bijzonderheden:
- Aankoop mogelijk aan 6% BTW ! 
- Het appartement is aangesloten op het warmtenet van Niefhout: Dit is een ecologisch en financieel duurzame methode waarbij een warmwater circuit wordt gecreëerd waarop uw appartement wordt gekoppeld. U heeft geen eigen ketel meer nodig, en het systeem werkt op gas en biomassa, waarbij er geschakeld kan worden volgens de noden van het moment. Helemaal klaar voor de toekomst! 
- Het terrein is voorzien van sorteerstraatjes. Dat betekent niet langer sleuren met uw containers maar handig ondergronds sorteren, op het moment dat het u uitkomt. 
- Instapklaar en onmiddellijk beschikbaar

Neem een kijkje doorheen dit appartement via de interactieve grondplannen:  http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3789 

Interesse om dit appartement eens ter plaatse te bezoeken? Wij plannen met veel plezier een vrijblijvende afspraak voor u in.Aantal keer bekeken 136 keer bekeken

Details

Bewoonbare opp.
ca. 112,3 m²
Verdieping
2
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Referentie nr.
5775 TYV
Bouwjaar
2023
Beschikbaarheid
bij oplevering
Berging
Ja
Lift
Ja
Verwarming
collectief
EPC
In aanvraag
EPC code
In aanvraag
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

documenten

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden