aantal slaapkamers
4
aantal badkamers
4
Oppervlakte
272 m²
epc

€ 890.000

Vrijheidstraat 45, 2000 Antwerpen

Beschikbaar : mits inachtneming huurders

Dit appartementsgebouw met 4 units in de Vrijheidstraat 45, gelegen op het hippe en trendy Zuid in Antwerpen, biedt een unieke renovatiekans met een fantastisch dakterras. De sublieme ligging maakt dit pand een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor beleggers die op zoek zijn naar potentieel rendabel vastgoed.

Hoewel de units momenteel te renoveren zijn, biedt dit pand onbegrensde mogelijkheden om te transformeren tot moderne en aantrekkelijke woningen. Met een ruim dakterras, dat een prachtig uitzicht biedt over de omgeving, is er volop gelegenheid om een exclusieve buitenruimte te creëren waar bewoners kunnen genieten van het buitenleven.

De locatie is een van de grootste troeven van dit pand. Gelegen in de populaire Vrijheidstraat, midden in het bruisende Zuid, biedt het directe toegang tot trendy restaurants, hippe bars en culturele hotspots. Dit maakt het een gewilde woonbestemming voor jonge professionals, expats die op zoek zijn naar een levendige en dynamische buurt om in te wonen.

Het bruto rendement van 3,74% is een indicatie van het potentiële rendement op basis van de huidige verhuursituatie, maar kan aanzienlijk toenemen na de renovatie. Met de groeiende vraag naar hoogwaardige huurwoningen in deze populaire buurt, kan dit pand een aantrekkelijke investering zijn voor beleggers die willen profiteren van de stijgende huurmarkt in Antwerpen.

Deze renovatiekans biedt de mogelijkheid om een uniek vastgoedobject te creëren met een fantastisch dakterras en een sublieme ligging op het hippe en trendy Zuid in Antwerpen. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de renovatiemogelijkheden en het potentieel rendement van dit appartementsgebouw in de Vrijheidstraat 45. EPC F; renovatieverplichting.Aantal keer bekeken 358 keer bekeken

Details

Bewoonbare opp.
ca. 272 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Terras
Ja
Referentie nr.
19903 ASVA
Beschikbaarheid
mits inachtneming huurders
Verwarming
individueel elektrische accumulatoren
24
EPC
841 kWh/m²
F
EPC code
20230427-0002876875-RES-1

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Bestemming
Niet meegedeeld
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
P-score
A
G-score
A
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Uw contactpersoon

Stephan Van Assche

Stephan Van Assche

Bel Stephan mail Stephan

Regio Antwerpen

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen

+32 3 232 53 53 (telefoon)
antwerpen@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden