aantal slaapkamers
6
aantal badkamers
3
Oppervlakte
295 m²
garage aanwezig
ja

€ 635.500

Eikendreef 8 - 2380 Ravels

Beschikbaar : af te spreken met eigenaar

Mooi gelegen villa(uitermate geschikt voor samengestelde gezinnen)

Wanneer u arriveert, krijgt u al meteen een indruk van de prachtige voortuin, mooi bemeten en rijkelijk aangelegd onder architectuur van Avantgarden met 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Eénmaal binnen blijkt pas hoe door de renovatie in medewerking met de kennis van Vlassak-Verhulst, met een architectuur, die zeer mooi in de natuur opgaat, deze woning tot een klasse apart te rekenen is. Het gebruik van duurzame en kostbare materialen draagt daar zeker toe bij.

Gelijkvloers:
Vanuit de centrale hal met antiek Italiaanse aarde gebakken tegels met ingelegde capuchons, 3 paneeldeuren en toilet, alsook garderobe, zijn de zitkamer, mastergedeelte(slaapkamer, dressing en badkamer) via een sas met aanhorende fitness toegankelijk. Aansluitend op de woonkamer met dezelfde vloer en kachel (hout of kolen), betreedt u de leefkeuken en komt u vervolgens in de dienstinkom. U hebt hier een fantastisch zicht op de aangelegde tuin met volledige privacy, kijkende onder het volledige overdekte terras. De luxueuze leefkeuken met alle denkbare AEG toestellen en een 5-pits novy inductieplaat. Hier bevinden zich openslaande deuren naar buiten toe om op het prachtig overdekte terras plaats te nemen. De koele berging en wasplaats zijn aangesloten aan de dienstinkom. Alle vertrekken beschikken over nieuwe radiatoren en een vernieuwde CV-installatie met boiler 200L.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping met een prachtig vasttapijt is voorzien van 2 zeer royale kinderslaapkamers en heeft een aangrenzende volledige badkamer alles volledig vernieuwd en top geïsoleerd. We vinden verder nog 2 slaapkamers met aansluitende badkamer met douche en 2 spoeltafels, alsook een TV-kamer/Chillroom. Ten slotte ook nog een mogelijkheid tot dubbel kantoor en apart toilet in de nachthal. Dit alles zeer smaakvol met mdf deuren gegroefd en luxueus afgewerkt met zeer mooie krukken.

Buiten:
De losstaande garage met vliering en vlizotrap geeft toegang tot opslagruimte onder het dak. Er is ook nog een werkplaats voorhanden toegankelijk via overkapping van het bijgebouw met werkbank en opslagmogelijkheden allerlei. Het eigendom geeft een permanent vakantiegevoel van rust, luxe en familiegevoel.

Een heerlijk familiehuis, een plek om van elk moment in alle seizoenen te genieten.

Bijzonderheden:
Elektra goedgekeurd, CV op stookolie(gas is mogelijk), Alle voorzieningen op het gelijkvloers, Binnendeuren zelfsluitend, automatische sensoren ledverlichting, maairobot (nieuw), prachtige eiken vloeren mastersuite, dressing & badkamer, airco mastersuite & tv-room/chillroom & bureau, gelijkvloers volledig met kalkverven,... Bouwvergunning voor zwembad is mogelijk en bijgebouw kan nog serieus worden uitgebreid vlgs de voorschriften - Uitstekend bereikbaar - Optimaal beveiligd - Optimaal geïsoleerd - Alles in nieuwstaat

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3284Details

Grond opp.
ca. 956 m²
Gevelbreedte
17.7 m
Straatbreedte
24.7 m
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
5373 TFV
Beschikbaarheid
af te spreken met eigenaar
Kadastraal inkomen
€ 1301
Verwarming
individueel stookolie cv
EPC
367 kWh/m²
D
EPC code
20220413-0002583548-RES-1

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Uw contactpersoon

Frans Verlouw

Frans Verlouw

Bel Frans mail Frans

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
Frans Verlouw, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 515582, België

Grote Markt 22
2300 Turnhout
+32 14 22 42 00
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden