aantal slaapkamers
5
aantal badkamers
3
Oppervlakte
475 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 2.950.000

Blijkerstraat 10, 2360 Oud-Turnhout

Beschikbaar : vanaf akte

Prachtig afgewerkt landhuis in Engelse stijl (1998) met o.a. 5 slaapkamers, 3 badkamers, een gastenverblijf, 3 garages, buitenzwembad, rietgedekt poolhouse en mooi aangelegde tuin met vijverpartij op een royaal villaperceel van ca. 4.500m². Rustig en residentëel gelegen, en toch bereikt u op slechts enkele minuten het gezellige dorp van Oud-Turnhout,  het centrum van Turnhout en E34 richting Antwerpen (40min) of Eindhoven (20min).

Gelijkvloerse verdieping
Imposante inkomhal met zandstenen open haard en toegang tot de vestiaire en het gastentoilet. Houten kasteeldeuren leiden u naar de leefruimte. Deze baadt in het natuurlijk daglicht, en is opgedeeld in de woonkamer (54m²) en zithoek / bibliotheek (65m²), beide met gashaard. Aansluitend is er de keuken (32m²) met o.a. steamer, wijnklimaatkast, grillplaat, ingebouwde friteuse, antiek hakblok,  en een achter een gevangenisdeur weggewerkte wijnvoorraadkelder en bijkeuken / wasplaats (12m²). Verder op het gelijkvloers nog een orangerie (33m²) die toegang biedt tot het gastenverblijf. Dit is tevens via een aparte ingang bereikbaar en kan bijgevolg perfect dienen kantoorruimte of au pair verblijf. Tot slot nog 3 (verwarmde) garages en wasplaats.

Eerste verdieping
Masterbedroom (55m²) met ingemaakte kasten, dressing en ensuite badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel, toilet, bidet en saunaruimte. Vervolgens nog 3 volwaardige slaapkamers (20, 23 en 25m²) en 2 badkamers. Tot slot is er nog de 5e slaapkamer, of hobbykamer / bureel / speelkamer van 29m².

Buitengebeuren
De tuin is volledig aangelegd met taxus-, buxus- en beukenhagen, volwassen eikenbomen en platanen, en een prachtige treurwilg boven de vijver. Het buitenzwembad is verwarmd, en voorzien van een brede inlooptrap en automatisch solardek. Het poolhouse in eikenhout is uitgerust met een bar, sauna, Turks stoombad, inloopdouche met sun- en rainshower, toilet en een overdekt terras met jacuzzi en buitendouche. Het perceel is tenslotte volledig omheind en heeft aan de voorzijde een automatische smeedijzeren poort.

Bijzonderheden
- Vloerverwarming op het gelijkvloers en in alle badkamers
- B&O geluidssysteem inclusief bekabeling op het gelijkvloers
- Computergestuurde beregeningsinstallatie
- Zeer uitgebreid alarmsysteem, aangesloten op meldkamer + camerabeveiliging rondom de woning
- Zolder van 87m²



Aantal keer bekeken 1246 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 4500 m²
Bewoonbare opp.
ca. 475 m²
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Terras
Ja
Garages
Ja
Referentie nr.
2842 TCV
Bouwjaar
1998
Beschikbaarheid
vanaf akte
Tuin
Ja
Zwembad
Ja
EPC
250 kWh/m²
C
EPC code
In aanvraag

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woonpark
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden