huis te koop te Antwerpen

ref.: 19503 AYN

aantal slaapkamers
9
aantal badkamers
2
Oppervlakte
340 m²
garage aanwezig
ja

€ 825.000

Cogels-Osylei 81 - 2600 Antwerpen

Deze prachtige woning, genaamd “DE PIOEN”, gelegen aan de alom bekende Cogels Osylei, een unieke artistieke parel aan de Antwerpse stadsrand, die deel uitmaakt van de stemmige Zurenborg-wijk, en die een ruim publiek van architectuur- en kunstliefhebbers aantrekt.

Gelegen op 50 m van het station van Berchem, op loopafstand van tram- en bushaltes, kortom een uitstekende bereikbaarheid. De dubbele inpandige garage met elektrisch poort en buitenstaanplaats is een absolute troef. De indeling maakt van dit pand de ideale uitvalsbasis voor zowel bedrijven, vrije beroepen als privépersonen.

Dit deels geklasseerde pand werd enige tijd geleden volledig gerenoveerd (zinken bedaking, nutsvoorzieningen, elektro, beveiliging, dubbele beglazing etc) met behoud van originele elementen (originele parketvloer, prachtige plafonds, de authentieke moulures en stucwerk, het balkon met ballusters op de 1e verd. etc.)
Zijn Venetiaanse poortjes, waarachter een glazen pui schuilgaat, geven het pand een stijlvolle hedendaagse look en zorgen voor extra licht. De inkom met marmeren trap verschaft ons toegang tot de hall voorzien van dezelfde witte marmeren vloer en authentiek stucwerk.

Het pand werd in 1905, samen met het zusterpand van de buren, gebouwd door architect Dieltiëns en uitgevoerd in natuursteen.
Naast de ongeveer 340 m2 bewoonbare oppervlakte, heeft dit pand een leuke stadstuin van 70 m2, die toegankelijk is via de garage en de ruime kelders.

De indeling van het pand beantwoordt aan de gangbare indeling van zowat alle panden in de Zurenborg-wijk. De tussenverdiepingen lenen zich perfect voor het installeren van 2 badkamers en de mogelijkheid tot het installeren van een zonneterras on top.

Het pand werd gedurende de afgelopen jaren gebruikt als luxueus en representatief kantoorpand, en werd perfect onderhouden. Mits enkele ingrepen kan het omgetoverd worden tot een prachtige, ruime woning.Details

Grond opp.
ca. 210 m²
Bewoonbare opp.
ca. 340 m²
Gevelbreedte
7.0 m
Straatbreedte
7.0 m
Slaapkamers
9
Badkamers
2
Terras
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
19503 AYN
Bouwjaar
1905
Berging
Ja
Verwarming
individueel stookolie cv
EPC
350 kWh/m²
EPC code
IN AANVRAAG
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Uw contactpersoon

Yann Nelissen

Yann Nelissen

Bel Yann mail Yann

Regio Antwerpen

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Leopoldstraat 77
2000 Antwerpen
+32 3 232 53 53
antwerpen@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden