penthouse te koop te Puerto Banus / Marbella / COSTA DEL SOL

ref.: Penthouse Puerto Banus

aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
3
Oppervlakte
152 m²
garage aanwezig
ja

€ 999.000

Puerto Banus / Marbella / COSTA DEL SOL

In het centrum van PUERTO BANUS met zicht op de haven!!!

Luxe moderne duplex penthouse te koop in het hart van Puerto Banus, dit appartement ligt op een onovertroffen locatie aan de eerste lijn van Puerto Banus haven, een luxe regio wereldwijd bekend voor haar indrukwekkende jachten, auto's en luxe winkels.

Het pand heeft twee ruime slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over de twee verdiepingen van de penthouse. Allereerst is er de fantastische heldere woonkamer met prachtig panoramisch uitzicht over de haven Banus en de aangemeerde boten.
Achter de zithoek kan u tafelen en dat alles is verbonden met een open keuken. Deze is volledig samengesteld uit de beste apparatuur die vandaag op de markt te vinden is.

In de onderste verdieping zijn er twee grote slaapkamers met vensters. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, voorzien van vloerverwarming en grote kasten.
Deze unieke penthouse is de kans om een prachtig modern appartement in het hart van Puerto Banus verwerven!

En als dit niet is wat u zoekt, of niet in de juiste prijsklasse, De Boer en Partners kan u nog andere appartementen tonen in deze regio!!Details

Grond opp.
ca. 167 m²
Gevelbreedte
0.0 m
Straatbreedte
0.0 m
Slaapkamers
2
Badkamers
3
Referentie nr.
Penthouse Puerto Banus
EPC
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Uw contactpersoon

Anke Cornez

Anke Cornez

Bel Anke Whatsapp Anke mail Anke

Regio

Onze collega Anke woont in de omgeving van Marbella en kan u ter plaatse verder helpen en begeleiden bij het zoeken naar een pand aan de Costa Del Sol. U kan Anke ook steeds contacteren als u op zoek bent naar vastgoed in de regio Costa Blanca.

0497 04 36 01
anke.cornez@deboerenpartners.eu