landhuis te koop te Monda / COSTA DEL SOL

ref.: Monda

aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
2
Oppervlakte
140 m²

€ 230.000

29110 Monda / COSTA DEL SOL

Kleine finca op 20 minuten rijden van Marbella!!!
Verder in te richten naar eigen smaak!
Verlaagd in prijs, oorspronkelijk 295.000 euro!

Dit is als het ware een leeg doek op het platteland van Monda, met schitterende vergezichten! Deze vrijstaande villa in authentieke landelijke stijl, ligt op een ruime kavel (7000m²) dichtbij de hoofdweg van Monda tot Guaro, en dus makkelijk bereikbaar.
De finca wordt bereikt via een verharde weg en er is genoeg parkeergelegenheid naast het huis. Er is ook een aparte berging, met een pre-installatie voor zonnepanelen.
Een overdekt terras zorgt voor verkoeling in de zomermaanden. En de plaats is omgeven door land met voornamelijk olijfbomen.
Het huis is afgewerkt met hoge houten plafonds en er is een grote open plan leefruimte en een keuken (die moet worden gemonteerd) gescheiden door een ontbijtbar.
Verder zijn er 2 grote slaapkamers met ingebouwde kasten en 2 badkamers. De master slaapkamer heeft een ensuite badkamer.
Slechts een paar minuten van de steden Monda en Guaro, en slechts 20 minuten van de kust van Marbella, heb je hier het beste van beide werelden!
Details

Grond opp.
ca. 7000 m²
Gevelbreedte
0.0 m
Straatbreedte
0.0 m
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Referentie nr.
Monda
EPC
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Uw contactpersoon

Anke Cornez

Anke Cornez

Bel Anke Whatsapp Anke mail Anke

Regio

Onze collega Anke woont in de omgeving van Marbella en kan u ter plaatse verder helpen en begeleiden bij het zoeken naar een pand aan de Costa Del Sol. U kan Anke ook steeds contacteren als u op zoek bent naar vastgoed in de regio Costa Blanca.

+32 497 04 36 01
anke.cornez@deboerenpartners.eu