appartement te koop te Sotogrande / COSTA DEL SOL

ref.: Senda Chica

aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
3
Oppervlakte
200 m²
garage aanwezig
ja

€ 398.000

Sotogrande / COSTA DEL SOL

Senda Chica: Nieuw project in Sotogrande
Wonen in de natuur met een binnenruimte van 200m²!!!
Gelegen op een perceel van 50.000 m2, in het midden van een bos met kurkeiken, is SENDA CHICA een nieuw woonproject in SOTOGRANDE in het gebied van 'La Reserva'.

Senda Chica ligt dicht bij La Reserva golfbaan & clubhuis, 2.2 Km afstand van de Sotogrande International IB School (rangschikking onder de beste van Europa), omringd door 3 golfbanen (met inbegrip van de locatie voor de 1997 Ryder Cup, Valderrama), dicht bij winkels en restaurants, evenals het Hotel NH Sotogrande en 4.3 Km van het strand. 

Het project dat uit 102 eigendommen in een hedendaagse stijl bestaat, kent drie soorten appartementen: tuinhuizen (garden house)(4 in elk gebouw), daktuinen (roof gardens)(twee in elk gebouw) en penthouses (één in elk gebouw). Er zijn in totaal 14 blokken met 7 eenheden en 1 blok van 4 eenheden. Er is ongeveer 15.000 m 2 gemeenschappelijke ruimte! (7000m² kurkeikenbos en 8000 m² in het centrum voor zwembaden, paddle banen en een sportruimte.) Het perceel van 5 hectare is ook omgeven door groene zones in een dicht gebied van kurkeik bomen. 

Elk eigendom heeft ongeveer 200 m² bebouwde oppervlakte en zeer ruime terrasen (met de keuze tussen een 'standaard' 4 kamer appartement of een 'open plan' drie kamer appartement), prachtig verdeeld met ruime en lichte kamers, grote woonkamers en keukens, alsook twee ondergrondse parkeerplaatsen. Gemeenschappelijke faciliteiten omvatten buitenzwembaden, 2 paddle banen, een sportruimte, wandelpaden door het aangrenzende bos en bewaking.
Senda Chica betekent 'klein wandelpad'.

De prijs voor elk appartement bedraagt vandaag € 398.000 plus BTW.
Dit is 25% beneden de prijs van gelijkaardige panden in de omgeving van Sotogrande.
De bouwlicentie is aanwezig en binnenkort start de bouw dan ook.
Oplevering is voorzien april 2021.
Details

Grond opp.
ca. 379 m²
Gevelbreedte
0.0 m
Straatbreedte
0.0 m
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Referentie nr.
Senda Chica
EPC
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Uw contactpersoon

Anke Cornez

Anke Cornez

Bel Anke Whatsapp Anke mail Anke

Regio

Onze collega Anke woont in de omgeving van Marbella en kan u ter plaatse verder helpen en begeleiden bij het zoeken naar een pand aan de Costa Del Sol. U kan Anke ook steeds contacteren als u op zoek bent naar vastgoed in de regio Costa Blanca.

+32 497 04 36 01
anke.cornez@deboerenpartners.eu