aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
1
Oppervlakte
94 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 850 / maand

Academieplein 19/3, 2300 Turnhout

Beschikbaar : onmiddellijk

Wenst u graag een afspraak, klik dan op "Ik stel me kandidaat" waar u uw huurdersprofiel kan invullen. Wij nemen spoedig contact met u op. 

Huurprijs: € 850/maand + € 139/maand gemeenschappelijke lasten

Beschikbaar: Onmiddellijk beschikbaar

Dit prachtige appartement in het hartje van Turnhout biedt een uitstekende woonervaring. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De woonkamer is grenst aan een open keuken, waardoor een gezellige en uitnodigende leefruimte ontstaat. Alsook beschikt het appartement over een inpandig terras.

De badkamer is voorzien van een douche en voldoet aan alle comfortbehoeften. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal die een warme sfeer uitstraalt. Daarnaast biedt dit appartement het gemak van een ondergrondse parkeerplaats, waardoor parkeren eenvoudig en veilig is, evenals een kelderberging voor extra opslagruimte.

De locatie in het centrum van Turnhout zorgt voor ultiem gemak, met winkels, restaurants en andere voorzieningen op loopafstand. Dit appartement belichaamt een comfortabele en stijlvolle levensstijl in een levendige omgeving.Aantal keer bekeken 164 keer bekeken

Details

Bewoonbare opp.
ca. 94 m²
Verdieping
1
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Referentie nr.
6010 TLL
Beschikbaarheid
onmiddellijk
Lift
Ja
Lasten / maand
€ 139
EPC
74 kWh/m²
A
EPC code
13040-G-2015-15095/EP17662/A001/D01/SD008
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

P-score
A
G-score
A
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Ik wens een bezoek aan te vragen en stel me kandidaat.

Om een bezoek aan te vragen of om u kandidaat te stellen, verzoeken wij u een CLEE huurprofiel aan te maken om na te gaan of deze woning in aanmerking komt voor u.
Op deze manier willen wij het huurproces voor huurders en verhuurder zo efficiënt mogelijk laten verlopen en willen wij iedereen de beste kans geven op een geschikte, nieuwe woonst.
Als de woning voor u in aanmerking komt, nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen.
Moest u moeilijkheden ondervinden om het profiel aan te maken, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met ons. Wij helpen u uiteraard graag verder.
Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden