fb pixel

Het grootste vastgoedaanbod van Noord-Antwerpen onder één dak!

26-11-2018

Collegialiteit onder concurrerende vastgoedmakelaars. Dit is wat van IMMOSCOOP zo’n sterk initiatief maakt. En dat het werkt, is al lange tijd duidelijk. Na het succes in de Kempen sluit ook Noord-Antwerpen aan bij de BIG BANG. Hiermee wordt het vertrouwen in het online platform bevestigd!

 

Big Bang in Noord-Antwerpen

Voortaan zal 82% van het vastgoedaanbod in Noord-Antwerpen verdwijnen van de traditionele immo-portaalsites. De grootste kwaliteitsmakelaars van deze regio bundelen de krachten om hun aanbod exclusief op IMMOSCOOP en de eigen website te publiceren.

Hier een overzicht van de deelnemende regio’s in Noord-Antwerpen. Ook Kortom, als je in een van deze gemeentes of in de Kempen wenst te wonen, kan je maar beter IMMOSCOOP of onze website raadplegen.

Zoek jij een woning in Noord-Antwerpen?

 

De top 3 van IMMOSCOOP

1. 82% van het aanbod in uw regio verzameld op één gebruiksvriendelijke website

IMMOSCOOP is een overzichtelijke en rustige immosite. Kandidaat-kopers/huurders worden niet afgeleid door banners, pop-ups, logo’s en andere onbelangrijke of storende info. 

2. Correcte en up to date informatie

Makelaars verzamelen zelf alle informatie over de eigendommen en plaatsen deze rechtstreeks op www.immoscoop.be. Dit wil zeggen dat we de controle over de informatieverspreiding behouden, daarbij is de informatie voor kandidaat-kopers/-huurders ook up-to-date en accuraat. In dat opzicht is IMMOSCOOP een unicum in de huidige wildgroei van dataverhandeling

3. IMMOSCOOP heeft geen winstmodel

Het succes en de groei van IMMOSCOOP steunt volledig op de voortdurende inzet van de aangesloten vastgoedmakelaars. Dankzij de Big Bang kunnen de vastgoedmakelaars in Noord-Antwerpen het vrijgekomen marketingbudget investeren in de eigen kanalen (website, social media, advertenties, etc) en dus rechtstreeks in de dossiers van hun opdrachtgevers, de verkopers en de verhuurders.

 

Dit initiatief betekent een omwenteling in de vastgoedmarkt. IMMOSCOOP biedt tegengewicht aan het overaanbod aan immosites die elkaar proberen te overtroeven. Word je liever rechtstreeks via De Boer & Partners op de hoogte wordt gehouden van vastgoedprimeurs? Laat dan hier je zoekwensen achter en je ontvangt onze nieuwste eigendommen als eerste in je mailbox.