fb pixel

De Warmste Thuis: een actie voor De Warmste Week

17-10-2018

Dankzij de grootte van onze groep hebben we dagelijks te maken met verschillende verhalen. Hoe het weekend van een collega is geweest, hoe het met de kinderen gaat of hoe de hond weer iets geks heeft uitgehaald deze week.

Toen De Warmste Week onderwerp van de lunch werd, vertelde collega Bruna over haar nichtje Bertha. Bertha is nu 12 jaar. Op het ogenblik dat ze 10 jaar is, stellen de dokters het syndroom van Wolfram bij haar vast, een zeldzame en levensbedreigende ziekte. Verschillende symptomen zijn onderdeel van deze chronische ziekte:

  • Diabetes;
  • gezichtsverlies;
  • evenwichtsstoornissen;
  • doofheid.

Op zevenjarige leeftijd krijgt Bertha diabetes en haar zicht gaat achteruit. De dokters vertellen aan Sophie en Stephan, de ouders van Bertha, dat er geen remedie bestaat en ook geen onderzoek. Onmacht en ongeloof overmant hen, maar er is hoop: de Eye Hope Foundation.

De Eye Hope Foundation financiert vandaag enkele projecten:

  • De progressie van de ziekte afremmen;
  • de bestaande symptomen genezen;
  • het Wolframsyndroom genezen.

U verkoopt? Wij doneren!

Ons doel is dit onderzoek steunen. Elke woning die bij ons te koop komt te staan, doneert aan de Eye Hope Foundation. Maandelijks krijgen we zo'n 150 nieuwe eigendommen in verkoop, deze doneren sowieso €7.500 aan Bertha. En vanaf de 301e woning in verkoop, verdubbelen we onze schenking per bijkomende woning!

Momenteel heeft het fonds contact met onderzoekers in binnen- en buitenland. Prof. Dr. Urano (USA) is ervan overtuigd dat de resultaten ook een stap vooruit zijn voor de behandeling van diabetes in het algemeen. Je kan zijn reeds geboekte resultaten volgen via zijn blog.

Wil jij in de aanloop naar de feestdagen dus samen met ons het warmste aanbod woningen op de vastgoedmarkt brengen? Vraag dan snel je gratis waardebepaling aan bij een van onze collega's. Meer over de actie kan je lezen op onze website of op de website van Studio Brussel.

 

Vraag uw gratis waardebepaling aan