Paardenliefhebbers starten de zomer het best in Knokke

27-06-2018

Knokke Hippique trakteert voor het vierde jaar op rij alle paardenliefhebbers op een internationale jumping wedstrijd op topniveau. Van 28 juni tot 1 juli komt de glamour van de paardenwereld naar Knokke Hippique en van 4 tot 8 juli en 11 tot 15 juli gaan de festiviteiten door met Knokke Hippique Summer Circuit. Inkom is steeds gratis, des te meer reden om deze zomerse weekends door te brengen in onze meest exclusieve kustgemeente.

Ook niet-paardenkenners kunnen genieten van een uitgebreid lifestyle village met live optredens, entertainment voor groot en klein, heerlijk shoppen en vele foodstands. Meer informatie over het evenement vind je op hun website.

Paardenvastgoed

 

Krijg je de smaak te pakken bij het zien van de allerbeste ruiters ter wereld? Neem dan zeker ook een kijkje tussen onze paardenaccommodaties. Wij hebben meer dan tien woningen in verkoop met de mogelijkheid om een paardenhobby aan huis te houden.

We hebben verschillende hoeves met alles erop en eraan zoals stallen, weilanden, trainingsmolens, rijbanen met professionele lichtmasten, …

 

Ons aanbod voor paardenaccomodaties:

Paardenvastgoed Oud-Turnhout

paardenvastgoed Arendonk

paardenvastgoed Ravels Poppel

Paardenvastgoed ravels poppel

Paardenvastgoed ravels weelde

Paardenvastgoed Lille Gierle

Paardenvastgoed Ham

Paardenvastgoed Ranst Oelegem

Paardenvastgoed Rijkevorsel

Paardenvastgoed rijkevorsel

Paardenvastgoed Koningshooikt Lier

Paardenvastgoed Lier

Paardenvastgoed Kapellen

Trek deze maand dus naar Knokke en kom 100% in vakantiestemming! Ook op ons kantoor in Knokke ben je altijd welkom voor een lekkere koffie en een fijne babbel! 

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan