fb pixel

BIG BANG in de Kempen!

26-03-2018

Het is zover! Vanaf vandaag, maandag 26 maart 2018, is het grootste en meest recente vastgoedaanbod in de Kempen exclusief op IMMOSCOOP terug te vinden. Maar liefst 70% van het vastgoedaanbod in de Kempen is van de traditionele immosites (Immoweb, Immovlan, Hebbes, Realo, etc.) verdwenen nu de Kempische makelaars de krachten gebundeld hebben en alle eigendommen uitsluitend op de eigen websites en op www.immoscoop.be plaatsen.

Een revolutionaire beslissing, een BIG BANG in de vastgoedwereld, maar wij en alle andere deelnemende makelaars zijn er 100% van overtuigd dat NU het moment is om samen van IMMOSCOOP de vastgoedsite van de Kempen te maken. We zijn er bovendien van overtuigd dat dit initiatief gaat slagen. Waarom? Omdat deze beslissing niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze eigenaars en alle kandidaat-kopers/huurders grote voordelen met zich meebrengt. 

 

Voordelen voor kandidaat-kopers/huurders 

 immoscoop-vastgoedsite-kempen

 

  1. ZOEKERS HOUDEN VAN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Wie op zoek is naar een nieuw eigendom vindt op www.immoscoop.be snel zijn/haar weg. IMMOSCOOP is een overzichtelijke en rustige immosite. Kandidaat-kopers/huurders worden niet afgeleid door banners, pop-ups, logo’s en andere onbelangrijke of storende info. Zo gaat de essentie nooit verloren: websitebezoekers krijgen snel een overzicht van het aanbod dat aan hun zoekwensen voldoet. Er worden bovendien voortdurend nieuwe tools ontwikkeld om websitebezoekers beter te informeren en de gebruikservaring te optimaliseren. 

 

  1. KANDIDAAT-KOPERS/HUURDERS WILLEN HET MEEST RECENTE EN VOLLEDIGE AANBOD

70% van het vastgoedaanbod in de Kempen wordt meteen en exclusief op IMMOSCOOP gepubliceerd. Dit maakt van www.immoscoop.be de immosite met het recentste en grootste vastgoedaanbod in de Kempen, wat natuurlijk heel aantrekkelijk is voor zoekers.

 

 

Voordelen voor verkopers/verhuurders

immoscoop-kempen-vastgoedsite

 

  1. VERKOPERS/VERHUURDERS HECHTEN VEEL BELANG AAN KWALITEIT

IMMOSCOOP is een initiatief van de vastgoedmakelaars zelf en dat is heel positief voor de verkoper. Aangezien makelaars alle informatie over de eigendommen zelf verzamelen en rechtstreeks op www.immoscoop.be plaatsen, wordt gegarandeerd dat de info up-to-date en accuraat is. In dat opzicht is IMMOSCOOP een unicum in de huidige wildgroei van data-verhandeling. 

 

  1. VERKOPERS/VERHUURDERS WILLEN EEN GROOT BEREIK

IMMOSCOOP heeft bij de start van 2018 de kaap van 1 miljoen maandelijkse bezoekers bereikt! Deze grote bezoekersaantallen gaan gepaard met steeds stijgende paginaweergaven en contactaanvragen voor de eigendommen. Kopers en huurders realiseren zich steeds meer dat dit platform “in primeur” panden aanbiedt. Dit besef levert ons en onze klanten elke dag meer waardevolle en bruikbare leads op.

 

  1. VERKOPERS/VERHUURDERS WILLEN ECHTE KANDIDATEN

De grote kracht van IMMOSCOOP zit in het aanbieden van primeurs. Alle IMMOSCOOP makelaars (ook buiten de Kempen) plaatsen hun aanbod de eerste maand exclusief op de eigen website en op www.immoscoop.be. Dit maakt van IMMOSCOOP een uniek platform waar eigendommen, ver voor andere portaalsites, in primeur ontdekt kunnen worden. Nu blijkt dat de échte zoekers via IMMOSCOOP binnenkomen. De zoekers die zich nadien nog aanbieden via andere portaalsites, blijken heel vaak nog niet concreet op zoek te zijn. 

 

 

Voordelen voor de makelaars 

immoscoop-kempen-vastgoesite

 

  1. MAKELAARS WILLEN 100% CONTROLE HEBBEN OVER HUN CONTENT

Enkele jaren geleden zagen we het aantal “scrapers” in vastgoedland toenemen. Deze spelers kopieerden en publiceerden onze content en data ongevraagd, met kwaliteitsverlies en ontevreden klanten tot gevolg. IMMOSCOOP is dus gegroeid uit een frustratie die bij veel vastgoedmakelaars leefde. Dankzij IMMOSCOOP hebben alle deelnemende makelaars opnieuw controle gekregen over de eigen content.

 

  1. MAKELAARS KUNNEN OPNIEUW INVESTEREN IN DE EIGEN KANALEN

Dankzij de komst van IMMOSCOOP hebben alle leden een heel betaalbare immosite ter beschikking. We zijn bovendien tot de zeer fijne conclusie gekomen dat de aanwezigheid van de dure portaalsites helemaal niet zo belangrijk is voor het succes van de verkoop. Het afkicken van de verslaving blijkt vaak veel eenvoudiger dan eerst gevreesd. De Kempische vastgoedmakelaars kunnen het vrijgekomen marketingbudget nu investeren in de eigen kanalen (website, social media, advertenties, etc) en dus rechtstreeks in de dossiers van hun opdrachtgevers, de verkopers en de verhuurders.

 

  1. MAKELAARS WILLEN ZICH KUNNEN FOCUSSEN OP DE ECHTE ZOEKENDEN

Net zoals de verkopers en verhuurders aanvragen willen ontvangen van concrete zoekers, willen ook de vastgoedmakelaars vooral de focus kunnen leggen op de echte zoekenden. Het primeur-principe van IMMOSCOOP zorgt dus ook hier voor een duidelijke en belangrijke selectie.

 

 

De deelnemende Kempische makelaars:

 

IMMOSCOOP is gegroeid uit een frustratie die bij veel vastgoedmakelaars leefde. De wil om het anders te doen dan de traditionele immosites werd zo groot, dat de oprichting van een eigen immosite een logische en zelfs cruciale stap was. We weten dat IMMOSCOOP de beste keuze voor onze eigenaars en kandidaat-kopers/huurders is. Dankzij de grote eensgezindheid kunnen de Kempische makelaars nu al de stap zetten en volop voor IMMOSCOOP gaan. 

 

Vragen over dit initiatief? Aarzel niet ons te contacteren via advies@deboerenpartners.be