EERSTE STEENLEGGING BARON JOOSTENS

24-04-2017

 

Antvest ontwikkelt in samenwerking met architectenbureau Conix RDBM en aannemer Taxandria project Baron Joostens, een strak nieuwbouwproject op de hoek van de Baron Joostensstraat en de Plantin en Moretuslei in Antwerpen. Op donderdag 20 april 2017 vierden we in aanwezigheid van Rob Van de Velde (Antwerps schepen voor ruimtelijke ordening, erfgoed en groen) de eerste steenlegging van dit stadsvernieuwingsproject!

 

baron joostens project antwerpen 

antwerpen project baron joostens

 

Baron Joostens zal plaats bieden aan 27 smaakvol afgewerkte appartementen, twee commerciële units en een ondergrondse parking met 24 autostaanplaatsen en 76 fietsstallingen.

Het project ligt op een fantastische locatie aan de rand van de gezellige Zurenborgwijk, misschien wel de mooiste buurt van Antwerpen met haar prachtige art nouveau-gevels, elegante pleinen en populaire cafés en restaurants. Het project ligt ook vlakbij het centrum van Antwerpen en zowel het openbaar vervoer als de uitvalswegen zijn vlot te bereiken. Een buurt die steeds meer jonge, ambitieuze en hippe mensen aantrekt.

 

project baronjoostens Antwerpen  

project baron joostens Antwerpen

 

Dat het project de buurt zal verfraaien is zeker. Het gerenommeerde architectenbureau Conix RDBM tekende een strak en tijdloos hoekpand dat naadloos opgaat in de stijl van de naastgelegen panden. Al de appartementen hebben grote raampartijen en mooie privatieve terrassen. Ook het Scandinavisch geïnspireerd interieur van de appartementen sluit volledig aan bij de trendy en jonge sfeer van de Zurenborgwijk. Veel lichtinval, maximaal wooncomfort en een groot ruimtegevoel staat centraal bij de indeling en inrichting van de wooneenheden.

 

de boer & partners project baron joostens  

de boer & partners baron joostens project    

 

De locatie zal in de nabije toekomst alleen maar aan belang winnen dankzij het stadsproject van AG Vespa om de wijk achter het Centraal Station volledig op te waarderen.

Zo zal de komst van het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing (met een Grand Café en krantenkiosk met koffiebar) voor de langverwachte bruisende activiteit rondom de ingang van het Station aan het Kievitplein zorgen.

Ook de aanleg van het parkje boven de Plantin en Moretuslei is een grote troef voor Baron Joostens. Zitbanken voor de lezers, een tribune voor de supporters, een indrukwekkende sportkooi voor de sportievelingen, prachtige vergezichten vanuit de appartementen dankzij de nieuwe aanplanting... De groene ruimte rond het Kievitplein wordt ongetwijfeld een leuke ontmoetingsplek voor de bewoners!

 

  de boer & partners baron joostens project antwerpen  

 

Momenteel staan de laatste appartementen te koop. Baron Joostens valt enorm in de smaak bij starters, jonge gezinnen, expats en investeerders. De oplevering van het project staat gepland voor begin 2018. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de nog beschikbare units: baronjoostens@deboerenpartners.be of +32 3 232 53 53.

 

Lees hier het artikel op Het Laatste Nieuws.

 

antwerpen de boer en partners baron joostens  

baron joostens antwerpen project

de boer & partners baron joostens

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan