fb pixel

DE BOER & PARTNERS GARANDEERT U EEN VEILIGE AANKOOP IN SPANJE

19-05-2016

 Spaans vastgoed kopen?

Bij het kopen van een huis in Spanje komt nogal wat kijken. Meestal gaat het goed, maar vaak ook niet. De verhalen zijn talrijk: het ontbreken van vergunningen, verdwenen aanbetalingen en onverwachte belastingaanslagen. Resultaat: financiële ellende. Hoewel het systeem in Spanje de laatste jaren aanzienlijk is verbeterd, blijft vakkundige ondersteuning een vereiste. Het gehele aankoopproces verloopt namelijk geheel anders dan bij ons, met andere regels, wetgeving en gewoonten. Ook bemoeien meer partijen zich met de aankoop, terwijl de communicatie moeizaam kan verlopen door de taalbarrière.

Hoe werkt de vastgoedmarkt in Spanje?

In tegenstelling tot België, waar De Boer & Partners een ruim aanbod aan panden in portefeuille heeft en je via ons een woning kan kopen, werkt dit in Spanje niet zo! Elk eigendom is bij een vastgoedkantoor geregistreerd, maar alle makelaars kunnen dit verkopen. Hierdoor is het mogelijk dat eenzelfde woning op verschillende vastgoedwebsites terug te vinden is.

Kortom, het Spaanse aanbod op onze website is slechts een greep uit het totale aanbod. Wij helpen u daarom graag verder bij de aankoop van Spaans vastgoed. Indien u weet wat u zoekt, voor welk bedrag en in welke regio, zoeken en denken wij met veel plezier met u mee!

Gedurende het gehele traject wordt u door ons netwerk van Nederlandstalige makelaars, advocaten, notarissen en fiscalisten deskundig begeleid. Dit begint al vóór de eerste bezichtiging en duurt tot ver na de sleuteloverdracht. Alles om het hele proces soepel te laten verlopen.

Klaar voor professionele hulp bij je zoektocht? Neem contact op met onze vaste waarde in Spanje, Anke.