fb pixel

Exotisch Heist op den Berg

17-04-2019

Welkom in deze luxe penthouse in Heist op den Berg. Een betere combinatie tussen het comfortabele gevoel van thuiskomen en op vakantie zijn, vind je niet.

Wonen op een boogscheut van kaapverdisch boavista

Achiel en Lydia zijn rasechte wereldreizigers, maar hun thuishaven is en blijft België. Het exotische Boavista, hun favoriete vakantieoord, is haast te voelen wanneer je de loft betreedt. Elke woning heeft zijn geschiedenis, maar dit echtpaar wist hun verhaal om te zetten naar een uniek woonconcept dankzij de expertise van interieurarchitecten Intraciet en Woonontwerp.

Wanneer de deur van de loft achter je in het slot valt, word je door een gevoel van rust overspoeld. De kleuren in huis zijn warm en levendig, je bevindt je in een zweem van exotisme.

 

Waarom beschikt deze penthouse over alle comfort?

Het dakappartement bestond ooit uit twee appartementen en werd zorgvuldig omgebouwd tot één penthouse met een royaal dakterras. Het bestaat uit een leefruimte van 75 m2, twee badkamers en drie slaapkamers.

Een hypermoderne keuken doet opnieuw denken aan het exotische karakter dankzij de stijlvolle tafelaccessoires in bamboe. De keuken geeft uit op het magistrale terras, wat op haar beurt voorzien werd van stijlvol en duurzaam buitenmeubilair. Het terras is maar liefst vierenhalve meter op dertig meter groot! Om nog meer te kunnen genieten van de groene omgeving werd een jacuzzi geïnstalleerd op het dakterras.

Bij mooi weer transformeert het terras tot een waar vakantieoord. Achiel en Lydia organiseerden hier het ene 'tuinfeest' na het andere waar, naar eigen zeggen, steeds de nacht vrolijk werd ingedanst. Bovendien zorgen de zanglijsters bij valavond steeds voor een idyllisch concert.

Nog een grote troef van het appartement is de ligging:

  • pal in het centrum;
  • op wandelafstand van de winkelstraat;
  • en toch nog veel groen rondom.

De work-life balance

Voor wie graag in een oase van rust thuiskomt, maar toch ook de verantwoordelijkheid draagt voor een succesvol bedrijf, vindt hier de perfecte combinatie. Zo werd bijvoorbeeld een handig minibureau geïnstalleerd in een maatkast in de eetkamer. De lijn tussen privé en werk is hier dus letterlijk één schuifdeur van je verwijderd. Schuifdeur dicht en alles is uit het zicht, je waant je weer op een exotische locatie dankzij het warme interieur.

Voor een ontspanningsmoment kan je terecht in de fitnessruimte, maar je kan even goed genieten van een glaasje Whiskey in de designzetel van Eames. Je kan ook wegdromen aan de met staal omgoten gashaard en ontstressen dankzij de hightech muziekinstallatie. Voor ieder wat wils.

Ook niet onbelangrijk: alle meubels worden samen met het appartement verkocht. Ze passen hier als gegoten en zouden nergens anders beter staan.

Een appartement of een klein paleis?

Het appartement beschikt verder over ingemaakte kasten in alle ruimtes, geen enkele vierkante meter blijft onbenut. Ook dit is duurzaam wonen en biedt een antwoord op de maatschappelijke verschuiving van materialisme naar beleving en van wonen waar je werkt.

Less is more, zoals ze zeggen. De hele penthouse werd efficiënt ingericht met behulp van experts. Zo kan eenzelfde ruimte verschillende functies combineren en wordt een wand plots een kast of een eettafel het perfecte bureau.

Alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen, is aanwezig. Daarbovenop werd er steeds duurzaam en kwaliteitsvol materiaal gebruikt. Kan jij je vinden in het verhaal van Achiel en Lydia? Dan is deze penthouse jouw bezoekje waard! Bekijk meer van deze luxe penthouse hier. contacteer ons vrijblijvend via keerbergen@deboerenpartners.be of geef Jan een telefoontje op +32 492 40 61 56!