gelijkvloerse verd. + tuin te koop te Ravels Weelde

ref.: Appartement 0.2

aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
1
Oppervlakte
120,12 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 369.000

Koning Albertstraat 139, 2381 Ravels Weelde

Beschikbaar : bij oplevering

Appartement 0.2: Dit gelijkvloerse appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 120m² en is voorzien van 3 slaapkamers. De bijzondere ruime leefruimte is speels ingedeeld met leefkeuken; eetkamer, zithoek en bureauhoek. Een grote schuifraam geeft uit op het terras en de tuin. Naast de keuken een praktische berging / wasplaats. De badkamer met plaats voor een douche en ligbad geniet natuurlijk daglicht dankzij een raam. Grote troef is hier de zonnige, diepe tuin van maar liefst 135m² die onder architectuur wordt aangelegd.


Aan de Koning Albertstraat in Weelde start binnenkort de bouw van de kleinschalige residentie "Parelhof" bestaande uit 7 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, zonnige terrassen of tuinen, gemeenschappelijke fietsenstalling, ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen. Met een maximum E-peil van 20 zijn dit echte BEN appartementen ("Bijna Energie Neutraal) dankzij de warmtepomp met diepteboring, vloerverwarming, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen. Op de 1e en 2e verdieping heeft u de keuze uit 5 appartementen met 2 slaapkamers en bewoonbare oppervlaktes van 84m² tot 103m² plus zonnige terrassen tot wel 23m². Liever een eigen tuin? Op het gelijkvloers kan u kiezen uit 2 appartementen van 114m² en 120m² met telkens 3 slaapkamers en aangename, zuidgerichte en volledig aangelegde privé tuinen. Prijzen starten vanaf 275.000 EUR excl. aankoopkosten. 

Auto's en fietsen
Uw auto parkeert u ondergronds op één van de 10 parkeerplaatsen, waar u de mogelijkheid wordt aangeboden om een laadpunt te voorzien. Het gelijkvloerse appartement 0.1 heeft een grote carport voor de deur die via een achter-inkom onmiddellijk toegang biedt tot het appartement. Heeft u nood aan 2 parkeerplaatsen? Als LANCERINGSACTIE mogen wij u de 2e parking aanbieden met 50% korting! Voor uw fietsen werd op het gelijkvloers ruimte voorzien in een gemeenschappelijke, afgesloten fietsenstalling waar u de fiets elektrisch kan laden. 

Afwerking en technieken
De appartementen worden volledig afgewerkt volgens de budgetten in het lastenboek en met gekende leveranciers uit de regio. Uiteraard heeft u alle inspraak in de afwerking van de keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren,... De allernieuwste technieken worden voorzien; Denk aan een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, ventilatie type D met warmte-terugwinning, ... Ook de gemeenschappelijke voortuin en de private tuinen achteraan worden stijlvol en onder architectuur aangelegd.

Bijzonderheden 
- Realisatie van Woestenborghs Bouwbedrijf: Een familiebedrijf dat reeds sinds 1976 projecten realiseert in de Kempen  
- Verkoop onder de Wet Breyne met voltooiingswaarborg 
- Gedeeltelijke aankoop mogelijk aan 6% BTW voor alle facturen tot en met 31/12/2024 (contacteer ons voor de voorwaarden) 
- Maximum E-peil van 20: 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar 
- Lift aanwezig
- Kleinschalige residentie op een centrale ligging in Weelde
- Ook interessant als investering 

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om dit nieuwe project te overlopen en te bekijken welk appartement voor u in aanmerking kan komen. Reeds een appartement gezien dat geschikt voor u kan zijn? Wij bezorgen u met veel plezier meer gedetailleerde informatie of een prijsberekening op uw maat. Aantal keer bekeken 116 keer bekeken

Details

Bewoonbare opp.
ca. 120,12 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie nr.
Appartement 0.2
Bouwjaar
2024
Beschikbaarheid
bij oplevering
Tuin
Ja
Berging
Ja
Lift
Ja
Verwarming
collectief warmtepomp
E-peil
In aanvraag
EPC code
In aanvraag
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden