aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
2
Oppervlakte
121 m²
garage aanwezig
ja

€ 400.900

Kasteelloop, 2300 Turnhout

Beschikbaar : bij oplevering

Appartement C 2.3: Appartement van 121m² en een groot, west georiënteerd terras van 46m². Indeling: Inkomhal met vestiaire. Een lichte leefruimte met eetkamer, zithoek en open keuken. Schuifraam naar het overdekt leefterras, waar u heerlijk kan vertoeven met zicht op het omliggende groen. Verder zijn er op de nachthal 3 slaapkamers (allen met toegang tot het terras), 2 badkamers met natuurlijk daglicht, een praktische berging en een apart toilet.  

Rustig wonen, met uitzicht op een groen en autoluw park met waterpartij:  Dat is nieuwbouwproject “TAMBOER”, gelegen aan Kasteelloop, een gloednieuw binnengebied aan de rand van de stad, net binnen de ring. Het park vormt een groene schakel met een aangename fiets- en wandelroute tussen het Stadspark en het centrum. Dat betekent rustig wonen in hartje Turnhout, en toch op een steenworp van de Grote Markt, scholen, winkels, openbaar vervoer, het Stadspark en met een gunstige verbinding naar de E34 Antwerpen-Eindhoven. De appartementen zijn “bijna-energieneutraal” en maken gebruik van groene energiebronnen.

Een nieuwbouwproject met kwaliteitsvolle materialen, een persoonlijke begeleiding en afwerking naar wens. De appartementen zijn “bijna-energieneutraal” (BEN) en gericht op de toekomst. Tamboer is een ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig project: Slimme ventilatietechnieken, uitstekende (akoestische) isolatie, energievriendelijke vloerverwarming, regenwater recuperatie, doordachte materiaalkeuze, groene gevels die zorgen voor verkoeling, ... U bent er dus van verzekerd dat uw appartement moeiteloos voldoet aan steeds maar strengere normen en uw verbruik wordt zo laag mogelijk gehouden.

Het zijn stuk voor stuk ruimtelijke appartementen met een praktische indeling en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en de juiste oriëntatie. Verder beschikt ieder appartement over een ruim en zongericht terras met een minimumdiepte van 2m80. Dit zijn echte "leefterrassen", waar u heerlijk kan vertoeven met zicht op het omliggende groen. Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, volledig naar uw smaak. Dit zorgt voor een ideale woonomgeving, voor uzelf, of als investering.

De wagen kan u kwijt in de ondergrondse parkeergarage – een bewuste keuze om bovengronds meer ruimte te laten voor groen. Voor uw fiets(en) is een grote, afgesloten fietsenstalling voorzien en andere spullen bergt u probleemloos in uw private kelderberging.  

Er zijn verschillende appartementen, met keuze uit 1 - 2 of 3 slaapkamers en riante (hoek)terrassen. Oppervlaktes beginnen vanaf 65m² en gaan tot 121m², telkens exclusief de ruime terrassen tot maar liefst 61m². Prijzen starten vanaf € 232.900, exclusief aankoopkosten. Een aantal appartement zijn uitermate geschikt als investering. Kortom, voor ieder wat wils! Wij bekijken met veel plezier wat er voor u in aanmerking kan komen. 

Neem zeker ook al eens een kijkje op www.tamboer-turnhout.be

Wie is de projectontwikkelaar? DC Belgium is al decennia een toonaangevende ontwikkelaar in heel het land. Zij behoren tot de topvan de Belgische vastgoedontwikkelaars en staan voor betaalbare kwaliteit, een gevarieerd woonaanbod en veel aandacht voor groen. Deze jarenlange ervaring garandeert gemoedsrust: U bent verzekerd van een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige aankoopproces en een afwerking tot in de puntjes, naar uw smaak en budget.Aantal keer bekeken 67 keer bekeken

Details

Bruto opp.
ca. 121 m²
Verdieping
2
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Terras
Ja
Garages
Ja
Referentie nr.
C 2.3
Bouwjaar
2024
Beschikbaarheid
bij oplevering
E-peil
In aanvraag
EPC code
In aanvraag

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Bestemming
Niet meegedeeld
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

documenten

Uw contactpersoon

Iris Van Heupen

Iris Van Heupen

Bel Iris mail Iris

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden