Listdreef 24 - 2900 Schoten

Beschikbaar : vanaf akte

Sorry, dit appartement werd reeds succesvol VERKOCHT. Bent u actief op zoek en wenst u in de toekomst als eerste op de hoogte te worden gehouden van mogelijke alternatieven? Geen probleem, schrijf u dan nu in op onze website www.deboerenpartners.be en ontvang een e-mail van nieuwe eigendommen die aan uw zoekcriteria voldoen! Graag een idee van de waarde van uw eigendom? Wij sturen vrijblijvend één van onze experten langs voor een waardebepaling. Bedankt en hopelijk tot binnenkort!

Zeer goed onderhouden hoekappartement met veel lichtinval in domein 'De List' residentie Conti met o.a. 2 slaapkamers, 2 badkamers, inclusief ondergrondse parkeerplaats, kelder en ruime zonneterrassen. Op 5 minuten wandelafstand tot winkels en het openbaar vervoer (bus/tram) met een rechtstreeks connectie naar Antwerpen !

Indeling:
Inkomhal met ingemaakte vestiairekasten. Op het zuiden georiënteerde leefruimte (ca. 44m²) op lichtbeige natuursteen met schuiframen welke zorgen voor veel lichtinval en prachtig zicht op het domein. Naastliggende keuken (ca. 16m²) voorzien van o.a. dubbele gootsteen, Siemens keramisch kookvuur, Zanussi vaatmachine, Siemens koelkast/diepvries en Siemens combi-oven. In de keuken is er een ruime ontbijthoek met zicht op de vijver. Vanuit de keuken rechtstreeks toegangsdeur tot het terras. In de hal is er een gastentoilet en een praktische wasplaats met ingemaakte kasten, aansluitingen voor wasmachine en ruimte voor een droogkast. Eerste slaapkamer (ca. 16m²) op lichtbeige natuursteen met toegangsdeur naar het terras en aansluitend volledig betegelde douchekamer met ruime douche, toilet en lavabo. Masterslaapkamer (ca. 18m²) alsook op lichtbeige natuursteen met inloopdressing (ca. 11m²) en ruime badkamer (ca. 7m²). De masterbadkamer is voorzien van o.a. buitenraam, dubbele lavabo, douche, toilet, ligbad en extra vloerverwarming. Vanuit de slaapkamer schuifdeuren naar het terras.
Inloopdressing kan eventueel worden omgevormd tot 3de kinder/logeerkamer.

Algemeen:

Ruime ondergrondse parkeerplaats met achterliggende praktische royale berging INCLUSIEF PRIJS !
Vloerverwarming (op gas). Lichtbeige natuursteen doorheen het hele appartement. Hoge plinten. Inbouwspots en dimverlichting doorheen het appartement. Ophangsysteem schilderijen in de leefruimte, keuken, hal en slaapkamers. Tv-aansluiting in de leefruimte (meerdere) en in de hoofdslaapkamer. Elektrisch te bedienen zonneluifel. Vliegenhorren bij alle toegangsdeuren naar de terrassen. Houten profielen voorzien van dubbele beglazing. Veiligheidsdeur. Videofonie (Siedle). Gemeenschappelijke onkosten: € 449,- per maand. Het appartement is nooit permanent bewoond geweest, dus zeer goed onderhouden. Gelegen in prachtig parkdomein met vijver op zeer centrale doch residentiële ligging nabij Schoten/Brasschaat !Uw contactpersoon

Stephanie Willems

Stephanie Willems

Bel Stephanie mail Stephanie

Regio Brasschaat

Maandag t/m donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Dr. Roosensplein 47
2930 Brasschaat
+32 (0)3-653.01.01
brasschaat@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden