Zoerselhoek 42 - 2980 Zoersel

Beschikbaar : in onderling overleg

Perfect onderhouden villa op een zeer rustig gelegen Zuid-west geörienteerd perceel van 1.530 m². De woning is gebouwd met zeer degelijke materialen en biedt veel licht en ruimte door de vele glaspartijen.

GELIJKVLOERS:
Inkomhal met gastentoilet, met toegang naar de leefruimte enerzijds, en de masterbedroom (ca. 18m² plus een ensuite badkamer) anderzijds. Ruime lichte leefruimte (ca. 60m²) met veel licht, en voorzien van een open haard en aparte tv-hoek. Ruime leefkeuken (ca. 18m²) met grotendeels vernieuwde toestellen en werkbladen in graniet. Aangrenzend handige berging/wasplaats en aparte koele berging. Keuken en leefruimte geven beide uit op een gezellig en zonovergoten terras, welks deels overdekt is. Een grote dubbele garage met aansluitend aparte fietsenberging vervolledigt het gelijkvloers.

VERDIEPING:
Nachthal, 2 kinderkamers (ca. 16m²), aparte douchekamer en een zolder/berging, dewelke eventueel ook om te vormen is naar een 4e slaapkamer. Apart toilet.

KELDER:
Koele berging (ca. 7m²) en kruipkelder onder heel de woning.

TUIN:
Zuid-west gerichte tuin met groot geisoleerd tuinhuis (ca. 29m²)

ALGEMEEN:
Goede rustige ligging, zeer degelijke woning, schrijnwerk in afzelia, zonnescreens, vloerverwarming, instapklaar,...Uw contactpersoon

Matt van Geffen

Matt van Geffen

Bel Matt mail Matt

Regio Schilde

Maandag t/m donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Schoolstraat 2
2970 Schilde
+32 (0)3-466.10.66
schilde@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden