Bassinstraat 12/9 - 2850 Boom

Beschikbaar : af te spreken met eigenaar

OPEN HUIS 6/04/2019 - 14u TOT 16u

Adembenemende loft met een bewoonbare oppervlakte van 230 m².

Dit uniek pand bevindt zich op de 4e verdieping v/e historisch en karaktervol gebouw(Molens van Rypens) en biedt waanzinnig mooie zichten vanuit alle raampartijen. Deze loft ademt licht en ruimte door de vele raampartijen en de hoge plafonds. De doordachte indeling en inrichting versterken het ruimtelijk gevoel en zorgen toch voor de nodige privacy in de alle vertrekken.

Dit eigendom werd in 2005 volledig ingericht vanaf de ruwbouw, waarbij uitsluitend luxueuze materialen werden gebruikt. De ingemaakte kastenwand is niet alleen praktisch, maar herbergt discreet ook een bureel en apart toilet. Het slaap- en badkamergedeelte werd gescheiden door een glazen wand die tevens dienst doet als kunstgallerij.

Bijzonderheden: lift in het gebouw, videofonie, visgraatparket, domotica, ingerichte keuken met Smeg-toestellen, ingerichte badkamer met ligbad & douche, comform keuringverslag v/d elektriciteit, ruime bergzolder via trapluik (een 2e slaapkamer is hier mogelijk mits een interne verbouwing).

Mooie ligging in het centrum v/d gemeente met prachtige zichten op de Rupel, wandelpromenade 'De Kaai' en veerdienst naar het pitorreske Klein-Willebroek met haar jachthaven. Op wandelafstand van alle winkels en grootwarenhuis, openbaar vervoer, diverse scholen en gemeentelijke diensten. Recreatiedomein 'De Schorre' ligt op slecht een boogscheut.

Gemeenschappelijke tuin op het gelijkvloers.

Prima bereikbaarheid en vlotte verbinding naar invalswegen A12/E19.

Wekelijkse markt op donderdag.Uw contactpersoon

Wouter De Herdt

Wouter De Herdt

Bel Wouter mail Wouter

Regio Reet

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Rumstsestraat 1
2840 Reet
03 440 90 60
reet@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden