8380 Brugge Zeebrugge

Beschikbaar : vanaf akte

Instapklaar 2 slaapkamer appartement met panoramische zichten gelegen aan de jachthaven van Zeebrugge!!! Dit op wandelafstand van de verschillende visrestaurants in deze 'hoofdstad van de vis'! De ideale locatie om te ontspannen en te genieten van culinaire uitstapjes, het vissersleven, bij te leren over de lokale geschiedenis en visserij(Seafront), of gewoon languit te genieten op één van de breedste stranden van het land. Voor wie dit alles niet genoeg is, is er de kusttram op wandelafstand die u vlot naar het bruisende Blankenberge of mondaine Knokke brengt.

Samenstelling: een ruime inkomhal met ingemaakte kasten, apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken en aansluitend terras op de Rederskaai die u een prachtig zicht over de jachthaven en het hinterland geeft, badkamer met bad/douche, lavabo en aansluiting voor wasmachine, 1 slaapkamer en een 2de ruime slaapkamer met terras met zicht over de Zeebrugse voorhaven!

Kom snel deze rustige badplaats met zijn snel ontwikkelende jachthaven bezoeken en ontdek de voordelen van deze locatie. Vermits het appartement op het 4de verdiep gelegen is, geniet u van prachtige verzichten over de haven!documenten

Uw contactpersoon

Schoonbaert Yanick

Schoonbaert Yanick

Bel Schoonbaert mail Schoonbaert

Regio Knokke

Maandag tot en met vrijdag doorlopend geopend van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag op afspraak

Dumortierlaan 78
8300 Knokke
+32 50 89 26 36
knokke@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden