Hallebaan 88 - 2390 Malle Westmalle

Beschikbaar : vanaf akte

NOCTURNE 28/01 18u-20u

Vrijstaande ruime villa met 6 slaapkamers, bureau en 2 badkamers op 930 m² in een zeer ruste omgeving! 

Indeling:
We betreden de woning via de inkomhal dewelke voorzien is van een gastentoilet met handenwasser. Aangrenzend treffen we een ruim bureel/praktijkruimte en anderzijds krijgen we toegang tot de open leefruimte dewelke onderverdeeld is in een aangename zithoek, een eetgedeelte, een ontspanningsruimte en vervolgens de open keuken met kookeiland. De keuken is recent vernieuwd en uitgerust met kwalitatieve materialen en toestellen. Deze open leefruimte geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote glaspartijen dewelke uitzicht geven over de prachtig aangelegde tuin met vijver.

Aangrenzend aan de keuken treffen we een ruime acherinkom met een extra toilet, wasplaats en dubbele inpandige garage van maar liefst 36,5 m². De garage is uitgerust met een automatische poort en inmaakkasten.

Op de eerste verdieping treffen we 4 zeer ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer uitgerust is met eigen inloopdressing alsook één slaapkamer met ruim dakbalkon. Anderzijds telt dit verdiep maar liefst 2 badkamers waarvan één met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is uitgerust met een douche, toilet en enkele wastafel. 

Op de tweede verdieping schuilen er nog 2 zeer grote ruimtes van maar liefst 23 m² dewelke naar eigen wensen ingedeeld kan worden. ( slaapkamer, hobbyruimte, .. ). Aangrenzend vinden we nog een extra berging. 

Buitengebeuren:

De woning is volledig omheind en voorzien van een volledig aangelegde tuin met prachtige vijver, verschillende terrassen en een buitenkeuken met aangename zithoek. ( pizzaoven, barbecue, ijskast, wastafel)

Bijzonderheden:
- Regenwaterput van 10.000 liter
- Tuin zuid georiënteerd
- Energiezuinige woning: EPC 134 kWh/m²

Kortom, ideale woning voor grote gezinnen of als kangoeroewoning!



Uw contactpersoon

Bart Gerardi

Bart Gerardi

Bel Bart mail Bart

Regio Malle

Maandag tot en met vrijdag: 9 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10 uur tot 14 uur en op afspraak

Dorpsplaats 4
2390 Malle
03 302 45 95
malle@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden