RESIDENTIE HEMELRIJCK

ref.: RESIDENTIE HEMELRIJCK

Van Hemelrijcklei 1-3 - 2930 Brasschaat

Beschikbaar : bij oplevering

Midden in het bruisend commercieel hart van Brasschaat komt binnenkort een nieuwe realisatie, in samenwerking met Ultrium Projectontwikkeling en De Beenhouwer-Léonard Architecten.  Het statige nieuwbouwproject is gelegen in de Van Hemelrijcklei grenzend aan de Bredabaan.   

2 Gelijkvloerse appartementen, 6 appartementen op 1e, 2e, 3e verdieping en 2 exclusieve penthouses op de 4e verdieping worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen.  Er is eveneens een ondergrondse parkeergarage waar zowel 9 autostaanplaatsen als privatieve bergingen worden voorzien.  Om in te spelen op de energie-uitdagingen van de elektrische voertuigen voorziet Ultrium optioneel de mogelijkheid om een gepersonaliseerd individueel laadpunt in de parkeergarage te plaatsen.

Het project staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. Het is gelegen midden in de dorpskern met de nodige voorzieningen op wandelafstand en op een steenworp van het park van Brasschaat.  Alsook is er een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, in de nabije omgeving zijn er verschillende bushaltes.  Bij het ontwerp is er veel aandacht besteed aan de relatie met het plein en aan de bestaande interbellum architectuur die ooit op deze plek aanwezig was.

Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie lichtinval en uitzicht op gemeenschappelijk groen dankzij grote raampartijen en aangrenzende terrassen. De 2 appartementen op de gelijkvloerse verdieping hebben een bruto oppervlakte van 167m² en 157m². De luxe appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping zijn identiek. Aan de rechterzijde bevinden zich appartementen met een bruto oppervlakte van ca. 115m² en aan de linkerzijde appartementen met een bruto oppervlakte van ca. 150m². Ze hebben beiden leuke terrassen aan de voorzijde met uitzicht op het plein en aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op het groendak. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog twee penthouses met een oppervlakte van respectievelijk ca. 63m² en 78m². Beiden met een riant terras, waardoor je de hele dag door kan genieten van een zonnige zomerdag.

Er is een verplichting tot aankoop van 1 garagestaanplaats en de achterliggende kelderberging (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement).

Oplevering: december - januari 2020

Wilt u zelf de inrichting kiezen van uw appartement? Geen probleem, we begeleiden u met veel plezier doorheen de uitgebreide mogelijkheden van onze vooraanstaande leveranciers dit in samenspraak met bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is.
Vragen? Maak een afspraak op ons kantoor om het project door te spreken via brasschaat@deboerenpartners.be of 03 653 01 01Beschikbaarheid

Unit Opp Prijs Details
1996 BD 98 m² € 397.179 Bekijk details

Uw contactpersoon

Fréderik Verschueren

Fréderik Verschueren

Bel Fréderik mail Fréderik

Regio Brasschaat

Maandag t.e.m. donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Dr. Roosensplein 47
2930 Brasschaat
+32 3 653 01 01
brasschaat@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden