Bordeauxstraat - Napoleonkaai - Verbindingsdok-Oostkaai - 2000 Antwerpen

Beschikbaar : bij oplevering

VERKOCHT

In dit prachtige renovatieproject, gelegen op het zeer hippe en gezellige Eilandje aan t'Mas en de jachthaven van Antwerpen, bevinden zich deze 6 luxueus gerenoveerde loft appartementen gaande van ca 106 m² tot 165 m² met terras.

Met authentieke houten balken plafonds met hoogtes tot ca. 4 m geniet u in de appartementen een zeer ruim en warm gevoel. Vanop de terrassen hebt u zicht op de prachtige binnentuin ontworpen door tuinarchitect Jan Joris en vanuit de slaapkamers ziet u uit op een rustige binnenkoer met groen, dit alles maakt dat u een verhoogde privacy geniet.

De loft appartementen zijn gelegen in een voormalig pakhuis hetwelke in 2010 volledig gerenoveerd werd. Gedurende de laatste 7 jaar werd deze opppervlakte gebruikt als kantoor door één van de grootste speler in de modewereld. De ruimte zal nu verbouwd worden naar zijn oorspronkelijke woonbestemming, zijnde 6 kwalitatief afgewerkte "luxe-loftappartementen".

De afwerking van de appartementen is volledig naar keuze van de kopers aan de hand van het verkooplastenboek. Aangezien  de appartementen voorzien zijn van authentieke dragende steunpilaren zijn alle binnenmuren niet-dragend waardoor er moeiteloos wijzigingen kunnen worden aangebracht aan de uitvoering en indeling van de binnenmuren en andere niet structurele werken.

Oplevering voorzien tussen januari en maart 2018.

In de ondergrondse parkeergarage is er mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen.

Rondom het project zal u kunnen genieten van de gezellige restaurants en bars die het Eilandje rijk is. Verder zal vanaf september achter de hoek van het project een grote Delhaize zijn deuren openen. Mobiliteitsgewijs zit u hier ook goed aangezien u op 50 meter van het project de tramlijn "Noorderlijn" vindt die u zo in de oude binnenstad van Antwerpen brengt (in afwerking). Maar ook de op-en afritten van de autosnelweg bereikt u zo via de Noorder- of Groenendaallaan.

(beelden zijn een impressie -prijs exclusief registratiebelasting)Beschikbaarheid

Unit Opp Prijs Details
COMP 8178 AJVB - verkocht -
COMP 8179 AJVB - verkocht -
COMP 8180 AJVB - verkocht -
COMP 8181 AJVB - verkocht -
COMP 8182 AJVB - verkocht -
COMP8177 AJVB 165 m² € 595.000 Bekijk details

Uw contactpersoon

Jochem Van Beveren

Jochem Van Beveren

Bel Jochem mail Jochem

Regio Antwerpen

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Leopoldstraat 77
2000 Antwerpen
+32 3 232 53 53
antwerpen@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden