PROJECT LAGE KAART

ref.: PROJECT LAGE KAART

2930 Brasschaat

Beschikbaar : bij oplevering

Werken zijn gestart! Nieuwbouwproject bestaande uit drie zeer ruime gezinswoningen (elks ca. 250m² bewoonbaar) met tuin, gelegen op 5 minuten van het centrum van Brasschaat.

De woningen zijn ontworpen door architect Jo D'Hoore en voldoen aan alle hedendaagse normen qua comfort, energie en kwaliteit: voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie Renson E+ toestel, ... E-peil volgens de huidige normen < 50.   Woning wordt volledig afgewerkt op maat volgens keuze klant afgewerkt, volgens stelposten voorzien in het lastenboek. Het betreft 2 halfopenbebouwingen met rustieke machinesteen als gevel. Eigen oprit met mogelijkheid tot bouw van een garage achter in de tuin. Alsook 1 gesloten bebouwing in antracietgrijze paramentsteen met inpandige garage.

Indeling halfopen bebouwingen: Via de zijkant van de woning kom je centraal de hal binnen met gastentoilet en vestiairekast.  Aan de voorzijde een ruime living (ca.m²) waar de 3 ramen voor veel lichtinval zorgen. Open doorsteek naar de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken met centraal kookeiland, eethoek, royaal schuifruim naar terras en deur naar de tuin. Naast de keuken heeft men de berging alsook de trap naar de verdieping. Op de eerste verdieping kom je uit in de centrale nachthal, aan de tuinzijde is de masterbedroom met mogelijkheid tot open dressing, ensuite badkamer met ruimte voor ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.   Verder zijn er 2 ruime kinderslaapkamers met draai-kiepramen, beiden aan de voorzijde gelegen.   Aparte douchekamer met ruimte voor een douche en lavabo, separaat nachttoilet. Via de open trap bereikt men de 2de (zolder)verdieping.  Hal met royale zolderuimte. Deze wordt voorzien van veluxramen en hier is mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers te creëren. Technische ruimte. De woning heeft  3 slaapkamers (+ 2 mogelijkheid tot extra), 2 badkamers & tuin met aangelegd terras (21m²). Mogelijkheid voor garage in de tuin. Dichtbij alle invalswegen, scholen en winkels. Op wandelafstand van centrum Brasschaat. Indeling gesloten bebouwing: Inkomhal met gastentoilet, bestaire en doorgang naar de garage. In de inpandige garage zijn alle voorzieningen voor wasmachine en condensatiedroogkast voorzien. Open doorsteek naar de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken met centraal kookeiland, eethoek, royaal schuifruim naar terras en deur naar de tuin. Naast de keuken heeft men alsook de trap naar de verdieping. 1ste en 2de verdieping dezelfde indeling als de halfopen bebouwing.

Algemeen
De woning heeft  3 slaapkamers (+ 2 mogelijkheid tot extra), 2 badkamers & tuin met aangelegd terras (21m²).
Mogelijkheid voor garage in de tuin voor de  halfopenbebouwing(en). De middenste, gesloten bebouwing heeft een inpandige garage.  Dichtbij alle invalswegen, scholen en winkels. Op wandelafstand van centrum Brasschaat. Nieuwbouwwoningen vanaf 435.000 euro ex. BTW en registratierechten. 3 Verschillende perceeloppervlakten.

Voorzien van alle comfort!

Meer informatie op ons kantoor Brasschaat.Beschikbaarheid

Unit Opp Prijs Details
1822 BK 232 m² € 435.000 Bekijk details
1823 BK - verkocht -

Uw contactpersoon

Kristel Dingemans

Kristel Dingemans

Bel Kristel mail Kristel

Regio Brasschaat

Maandag t/m donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Dr. Roosensplein 47
2930 Brasschaat
+32 (0)3-653.01.01
brasschaat@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden