Elzendreef 17 - 2910 Essen

Beschikbaar : vanaf akte

Prachtige villa met 4 slaapkamers. Stijlvolle en duurzame materialen zorgen voor een tijdloze indruk en een perfecte integratie in het groen. Binnenin leiden kwalitatieve afwerkingen tot een perfect gevoel van leef- en wooncomfort.

Indeling:
Gelijkvloers:
Ruime inkomhal met vestiaire en toilet, zeer ruime living voorzien van salon met open haard en eetkamer, volledig ingerichte keuken met eetplaats op blauwe steen, uitgevend op de zuid gerichte tuin en terras. Door de grote schuiframen genieten deze ruimtes van een mooie lichtinval. Bijkeuken met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Masterbedroom met dressing en volledige badkamer op het gelijkvloers.

Verdieping
Via de statige trap komt u op de ruime overloop welke toegang geeft tot 3 mooie ruime slaapkamers elks voorzien van een bijhorende douchekamer, een ruime (biljart)kamer met zicht op de fraai aangelegde en zonnige tuin. Verder nog een grote multi functionele ruimte met zeer veel mogelijkheden.

Algemeenheden:
Fraai aangelegde tuin met zonnige terassen, inpandige dubbele garage met elektrische poort, ruime en droge kelder,bergingUw contactpersoon

Tom Leysen

Tom Leysen

Bel Tom mail Tom

Regio Kalmthout

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Heidestatiestraat 26
2920 Kalmthout
+32 (0)3-685.75.70
kalmthout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden