De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilienDe boer en partners immobilien
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Kantoren Nieuws Contact Verzekeringen
Real estate Belgium Immobilier Belgique

Obj. 1145 - Huis te koop te Balen - € 459.000,-

Beschrijving


Zeer ruim en luxueus ingericht landhuis op een perceel van ca. 3110 m² te Balen-Wezel, nabij het vliegveld en het recreatiedomein De Keiheuvel en op de grens met Lommel.

De inkomhal (mooie grijze keramische tegelvloer) biedt toegang tot een bureelruimte (parket), gastentoilet, vestiaire,...

Zeer ruim en luxueus ingericht landhuis op een perceel van ca. 3110 m² te Balen-Wezel, nabij het vliegveld en het recreatiedomein De Keiheuvel en op de grens met Lommel.

De inkomhal (mooie grijze keramische tegelvloer) biedt toegang tot een bureelruimte (parket), gastentoilet, vestiaire, trappenhal, masterbedroom en de zeer lichte en gezellige woonkamer.  Deze ruime woonkamer straalt één en al warmte uit door het gebruik van de juiste materialen, kleuren, lichtinval alsook de authentieke houtkachel midden in de kamer.  Aansluitend treft u de volledig geïnstalleerde, handgeschilderde leefkeuken in landelijke stijl annex ruime koele berging, met toegang naar het overdekt terras en tuin.  Naast de keuken bevindt zich nog een wasplaats welke eveneens toegang verschaft naar de oprit langs de woning. De luxueuze masterbedroom op het gelijkvloers (eveneens op parket) is voorzien van een open dressingruimte, welke op maat gemaakt is, en een extra aparte gesloten bergingkast.  Via een open doorgang komt u in de masterbadkamer voorzien van alle luxe: dubbele lavabo, ruime inloopdouche, ligbad, toilet en een infraroodcabine (optioneel).  Het juiste materiaalgebruik zorgt hier opnieuw voor de warme uitstraling.  Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (17m² en 20 m²) op laminaatvloer, waarvan één slaapkamer verbonden is aan een ruime bergruimte en de andere aan een zolderruimte.  De aanwezigheid van een douchekamer met lavabo en nachttoilet maken deze verdieping compleet.  De landschapstuin van maar liefst 2000 m² (ca.) is Noordwest gericht, doch gezien de diepte ervan altijd zonnig.  Achteraan grenst deze tuin aan het kanaal van Beverlo; voor de liefhebber van pleziervaartuigen bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een steiger.  Verder is er nog een houten tuinhuis aanwezig en werd er reeds een vergunning afgeleverd voor de bouw van een dubbele garage annex carport.

Bijzonderheden:
- zeer mooie locatie
- luxueuze afwerking
- warm en gezellig interieur
- praktische indeling 
- uitbreidingsmogelijkheden (bijgebouw, garage, orangerie, zwembad)
- bureelruimte
- energiezuinige woning (verwarming en koeling deels op basis van het syteem Canadese put).

DISCLAIMER


De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatieleveranciers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van www.deboerenpartners.be. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatie-aanbieders garanderen dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook. De inhoud van deze site kan in geen enkel opzicht beschouwd worden als een aanbod tot verkoop of verhuur dat bij aanvaarding de verkoper of verhuurder zou kunnen binden. Het schriftelijk akkoord van de eigenaar-verkoper of verhuurder is hiertoe steeds uitdrukkelijk vereist. Wij doen al het mogelijke om op de De Boer & Partners Immobiliën Groep website betrouwbare en regelmatig geüpdate vastgoedfiches ter beschikking te stellen. Noch De Boer & Partners Immobiliën Groep, noch Whise (beheerder van de site De Boer & Partners Immobiliën Groep) kunnen echter verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de inhoud van de fiche of ingeval het goed niet meer beschikbaar zou zijn op het moment dat u de advertentie bekijkt. Wij raden u bijgevolg ten stelligste aan om, voordat u eender welke beslissing neemt (aankoop, huur,...) omtrent het vastgoed, zelf de juistheid van de informatie en de beschikbaarheid van het vastgoed na te gaan door contact op te nemen met ons.

Verklaring rond het privacy-recht (Bescherming van de persoonlijke levensfeer)
Deze site slaat geen persoonlijke informatie op, maar logt het IP adres van de gebruiker aangezien dit automatisch herkend is door de webserver. Er worden geen cookies gebruikt om gebruikersinformatie te verkrijgen en er zal geen enkele informatie bijgehouden worden behalve diegene nodig voor de administratie van de webserver. Alle persoonlijke informatie meedegedeeld in het antwoordformulier zal enkel bijgehouden worden om ons toe te laten uw vragen te beantwoorden. De informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden en niet doorgegeven worden aan andere organisaties.