De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilienDe boer en partners immobilien
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Kantoren Nieuws Contact Verzekeringen
Real estate Belgium Immobilier Belgique

Obj. 1291 - Villa te koop te Oud-turnhout - € 2.900.000,-

Beschrijving


Schitterende Manoirvilla in parktuin van 1.5 ha te Oud-Turnhout. Deze sfeervolle villa van architecten Caron-Van Baelen is afgewerkt met de beste materialen en voorzien van alle comfort: vloeren in marmer of eiken parket, warme kleuren, hoge plafonds, slaapkamers met eigen luxe badkamers en ruime zonneterrassen. Afzonderlijke ontspanningsruimte met...
Schitterende Manoirvilla in parktuin van 1.5 ha te Oud-Turnhout. Deze sfeervolle villa van architecten Caron-Van Baelen is afgewerkt met de beste materialen en voorzien van alle comfort: vloeren in marmer of eiken parket, warme kleuren, hoge plafonds, slaapkamers met eigen luxe badkamers en ruime zonneterrassen. Afzonderlijke ontspanningsruimte met verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, bar en kleedkamers. Dankzij de ideale inplanting en grote raampartijen geniet de villa veel natuurlijke lichtinval en kijken alle leefruimtes uit op de schitterend aangelegde parktuin.

Ruime inkom met vide en riante dubbele marmeren trap naar de verdieping. In de inkom heeft u een gastentoilet en ingebouwde vestiairekasten. De royale woonkamer is eveneens op witte marmer en voorzien van een sfeervolle openhaard met natuurstenen mantel. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de bibliotheek of TV kamer met eiken wandlambrisering en een lichte eetplaats met een met zijde bekleed plafond. De ruime leefkeuken is op zwarte granietsteen en is voorzien van een ontbijthoek en een compleet ingerichte keuken met natuurstenen werkblad. Verder heeft u op de gelijkvloerse verdieping nog een bureelruimte, een wasplaats en de ontspanningsruimte met verwarmd binnenzwembad van ca 60m², jacuzzi, douchekamer en 2 kleedkamers. Deze ontspanningsruimte is bovendien voorzien van een muziekinstallatie en een compleet ingerichte bar.
Op de eerste verdieping vindt u 4 royale slaapkamers op vasttapijt met elk een dressing en luxe badkamer met ligbad, douche wastafel en toilet. Alle kamers hebben toegang tot een ruim zonneterras. De nachthal is op eiken parketvloer. 
Via een eiken trap komt u op de tweede verdieping met nog 2 slaapkamers met en-suite badkamers en een polyvalente ruimte van ca 80m² welke nu als ontspanningsruimte met biljart in gebruik is. Ondergrondse verdieping: Conciergewoning met afzonderlijke ingang voorzien van een leefruimte, slaapkamer, keuken en badkamer. Verder heeft u een wijnkelder, een technische ruimte voor CV installatie en zwembadaccessoires en een garage voor 7 wagens.

Overdracht van aandelen mogelijk - registratierecht niet van toepassing
Documenten

DISCLAIMER


De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatieleveranciers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van www.deboerenpartners.be. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatie-aanbieders garanderen dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook. De inhoud van deze site kan in geen enkel opzicht beschouwd worden als een aanbod tot verkoop of verhuur dat bij aanvaarding de verkoper of verhuurder zou kunnen binden. Het schriftelijk akkoord van de eigenaar-verkoper of verhuurder is hiertoe steeds uitdrukkelijk vereist. Wij doen al het mogelijke om op de De Boer & Partners Immobiliën Groep website betrouwbare en regelmatig ge├╝pdate vastgoedfiches ter beschikking te stellen. Noch De Boer & Partners Immobiliën Groep, noch Whise (beheerder van de site De Boer & Partners Immobiliën Groep) kunnen echter verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de inhoud van de fiche of ingeval het goed niet meer beschikbaar zou zijn op het moment dat u de advertentie bekijkt. Wij raden u bijgevolg ten stelligste aan om, voordat u eender welke beslissing neemt (aankoop, huur,...) omtrent het vastgoed, zelf de juistheid van de informatie en de beschikbaarheid van het vastgoed na te gaan door contact op te nemen met ons.

Verklaring rond het privacy-recht (Bescherming van de persoonlijke levensfeer)
Deze site slaat geen persoonlijke informatie op, maar logt het IP adres van de gebruiker aangezien dit automatisch herkend is door de webserver. Er worden geen cookies gebruikt om gebruikersinformatie te verkrijgen en er zal geen enkele informatie bijgehouden worden behalve diegene nodig voor de administratie van de webserver. Alle persoonlijke informatie meedegedeeld in het antwoordformulier zal enkel bijgehouden worden om ons toe te laten uw vragen te beantwoorden. De informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden en niet doorgegeven worden aan andere organisaties.