buitengewoon huis te koop te Antwerpen

ref.: 20027 AYN

aantal slaapkamers
7
aantal badkamers
4
Oppervlakte
1157 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 2.800.000

Jan van Rijswijcklaan 76, 2000 Antwerpen

Schitterende meesterwoning welke door de jaren heen minutieus werd gerestaureerd door de huidige eigenaars naar een absolute parel welke aan alle hedendaagse normen voldoet, maar waar originele elementen werden behouden.

Dit meesterwerk is absoluut een bezoek waard voor zij die van ruimte houden, maar toch in de binnenstad willen wonen. Door zijn enorme gevelbreedte, straalt de woning pure klasse uit. Dit gevoel wordt nog versterkt wanneer je de woning binnen treedt en je de majestueuze trapzaal te zien krijgt.

Indeling: 

De volledige gelijkvloerse verdieping is voorzien van hoge plafonds en ingedeeld als volgt: een eerste living voorzien van prachtige moulures en sierschouw, tweede leefruimte op sierparket welke dienst doet als eetkamer en achteraan de woning een extra woonkamer met eethoek en de gesloten keuken met uitgang naar het terras en de tuin; een luxueus gastentoilet.

Souterrain: via een aparte trap of via de lift te bereiken verdieping ingedeeld in verschillende grote ruimtes (ingerichte bar in Marokkaanse stijl met poolkamer, fitnessruimte, waskamer, wijnkelder en technische ruimte waar zich de high-end CV-installatie bevindt.

1e verdieping: een zeer ruime overloop met zicht op de prachtige vide, een eerste buereauruimte op parket met parket met authentieke maatkasten, een schitterende werkkamer/bibliotheek met ingebouwde boekenkasten. Aan de voorzijde van dit verdiep bevindt zich de royale masterbedroom met eigen dressing en ensuite luxebadkamer met twee wastafels, erg groot bad, douche, toilet, etc..

2e verdieping: vooraan twee zeer ruime slaapkamers met ieders een ensuite badkamer. Een speelkamer en achteraan een 4e slaapkamer met eigen sanitair.
Algemeen: Deze woning is uitzonderlijk luxueus afgewerkt en voorzien van alle moderne comfort, uitgebreide alarminstallatie, geavanceerde CV-installatie, een ruime lift voor alle verdiepingen.

Bovendien beschikt de woning over een achterhuis (Lokkaardstraat) met garage voor drie wagens en motoren/fietsen (of vierde auto), een carport voor 1 wagen, berging en een conciërgewoning met twee slaapkamers.

Bereikbaarheid: Deze locatie bij het Harmoniepark, geniet een perfecte bereikbaarheid zowel naar de oude binnenstad als naar alle grote uitvalswegen. Alle openbaar vervoer is vlakbij, t.e.m. Antwerpen Centraal (TGV).



Aantal keer bekeken 825 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 610 m²
Bruto opp.
ca. 1157 m²
Gevelbreedte
10 m
Straatbreedte
10 m
Slaapkamers
7
Badkamers
4
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Carport
1
Referentie nr.
20027 AYN
Bouwjaar
1880
Tuin
Ja
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Berging
Ja
Lift
Ja
Wijnkelder
Ja
Kadastraal inkomen
€ 2677
Verwarming
individueel gas cv
EPC
267 kWh/m²
C
EPC code
2868036
Dubbel glas
Ja
Isolatie
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Uw contactpersoon

Yann Nelissen

Yann Nelissen

Bel Yann mail Yann

Regio Antwerpen

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur of op afspraak

Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen

+32 3 232 53 53 (telefoon)
antwerpen@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden