De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilienDe boer en partners immobilien
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Kantoren Nieuws Contact Verzekeringen
Real estate Belgium Immobilier Belgique

Obj. 2681 - Buitengewoon huis te koop te Mol - € 1.950.000,-

close icon

Korte omschrijving

Dit pittoresk buitengoed van 1872 is gelegen aan natuurreservaat "De Maat" met zijn prachtige wandelingen langs vijvers en loofbossen. Deze woonst is gebouwd door Joseph Lefebre, (bouwer Pomphuis Antwerpen).
Dit pittoresk buitengoed van 1872 is gelegen aan natuurreservaat "De Maat" met zijn prachtige wandelingen langs vijvers en loofbossen.

Deze woonst is gebouwd door Joseph Lefebre, schepen van openbare werken Antwerpen, die ook heeft meegewerkt aan de bouw van het kanaal dat voor het landgoed loopt. (Later is dit eigendom geworden van familie Van der Voort, die voor een toepasselijke en sfeervolle inrichting hebben gezorgd.

Het gebouw heeft de uitstraling van een kasteeltje maar de gezelligheid wordt behouden doordat het niet immens groot is.

De tuin is prachtig aanlegd met hagen, watervallen en een grote vijver met zonplatform. De tuinkamer aan de woning zorgt dan ook voor intens contact met de tuin. De eeuwenoude bomen omringen dit domein van 10 000m².

Locatie is echt uniek te midden van fietsroutes langs de vaart.

Technisch: cv ketel op stookolie, muren geïsoleerd, voorzetglas, houten ramen, alarm, goeduitgeruste keuken van 1998 met Miele toestellen(oa. stoomoven, inductie kookvuur)

Documenten

Download
EPC

DISCLAIMER


De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatieleveranciers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van www.deboerenpartners.be. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatie-aanbieders garanderen dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook. De inhoud van deze site kan in geen enkel opzicht beschouwd worden als een aanbod tot verkoop of verhuur dat bij aanvaarding de verkoper of verhuurder zou kunnen binden. Het schriftelijk akkoord van de eigenaar-verkoper of verhuurder is hiertoe steeds uitdrukkelijk vereist. Wij doen al het mogelijke om op de De Boer & Partners Immobiliën Groep website betrouwbare en regelmatig geüpdate vastgoedfiches ter beschikking te stellen. Noch De Boer & Partners Immobiliën Groep, noch Whise (beheerder van de site De Boer & Partners Immobiliën Groep) kunnen echter verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de inhoud van de fiche of ingeval het goed niet meer beschikbaar zou zijn op het moment dat u de advertentie bekijkt. Wij raden u bijgevolg ten stelligste aan om, voordat u eender welke beslissing neemt (aankoop, huur,...) omtrent het vastgoed, zelf de juistheid van de informatie en de beschikbaarheid van het vastgoed na te gaan door contact op te nemen met ons.

Verklaring rond het privacy-recht (Bescherming van de persoonlijke levensfeer)
Deze site slaat geen persoonlijke informatie op, maar logt het IP adres van de gebruiker aangezien dit automatisch herkend is door de webserver. Er worden geen cookies gebruikt om gebruikersinformatie te verkrijgen en er zal geen enkele informatie bijgehouden worden behalve diegene nodig voor de administratie van de webserver. Alle persoonlijke informatie meedegedeeld in het antwoordformulier zal enkel bijgehouden worden om ons toe te laten uw vragen te beantwoorden. De informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden en niet doorgegeven worden aan andere organisaties.