De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilien
De boer en partners immobilienDe boer en partners immobilien
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Kantoren Nieuws Contact Verzekeringen
Real estate Belgium Immobilier Belgique
deboer en partnersKies een kantoor op de kaart of hieronder voor meer info en de wegbeschrijving.

De Boer & Partners Immobiliën Groep

De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed.

De Boer & Partners Immobiliën Groep opereert vanuit haar kantoren in AntwerpenBrasschaatKalmthoutHoogstratenSchildeTurnhoutHoveReetKeerbergen,  en nog steeds vanuit het kantoor in Breda (Nederland).

Gedurende al die jaren hebben wij ons in deze regio gespecialiseerd in kwalitatief vastgoed. Door onze Nederlandse achtergrond en de jarenlange ervaring in o.a. grensoverschrijdende verhuizingen kunnen wij u efficiënt en met een grote knowhow van dienst zijn.

Onze belangrijkste troeven zijn:

 • betrouwbaarheid, eerlijkheid en ervaring
 • persoonlijk contact
 • een groot netwerk van 8 kantoren in verschillende regio’s
 • grote kennis van de vastgoedmarkt in deze verschillende regio’s
 • zeer uitgebreid, actueel aanvragerbestand
 • efficiënte organisatie binnen ons modern uitgeruste kantorennetwerk
 • onze kantoren zijn 6 op 7 geopend en daarnaast werken wij op afspraak
 • een team van enthousiaste, gemotiveerde makelaars die over het algemeen afkomstig zijn uit de regio waar ze werkzaam zijn
 • professionele ondersteuning op de binnendienst
 • gerichte publiciteit in de juiste media
 • innovatieve aanpak op vele gebieden
 • ook in Nederland zijn wij actief
 • wij hebben geen geheimen voor u; bij een exclusief contract krijgt u toegang tot onze software waardoor u alle activiteiten die wij voor de verkoop van uw eigendom ondernemen kunt volgen
 • bij ieder bezoek aan uw eigendom geven wij aan de geïnteresseerden een verzorgde en uitgebreide documentatiebrochure af
 • gebruiksvriendelijke en makkelijk toegankelijke website met alle laatste tools
 • ons “mannetje” is in de regio’s een begrip voor een ieder die geïnteresseerd is in onroerend goed!

De Boer & Partners Immobiliën Groep opereert regionaal via haar kantorennet. U kunt met al uw vragen in verband met vastgoed in deze regio's bij onze kantoren terecht. Ons professioneel team staat graag voor u klaar met vrijblijvend advies.

Vacatures

Zelfstandige makelaar (m/v) ZATERDAGSTUDENT BIV makelaar (m/v) Zelfstandige makelaar (m/v) Zelfstandige makelaar (m/v) BIV makelaar (m/v)

DISCLAIMER


De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatieleveranciers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van www.deboerenpartners.be. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. De Boer & Partners Immobiliën Groep en haar informatie-aanbieders garanderen dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook. De inhoud van deze site kan in geen enkel opzicht beschouwd worden als een aanbod tot verkoop of verhuur dat bij aanvaarding de verkoper of verhuurder zou kunnen binden. Het schriftelijk akkoord van de eigenaar-verkoper of verhuurder is hiertoe steeds uitdrukkelijk vereist. Wij doen al het mogelijke om op de De Boer & Partners Immobiliën Groep website betrouwbare en regelmatig geüpdate vastgoedfiches ter beschikking te stellen. Noch De Boer & Partners Immobiliën Groep, noch Whise (beheerder van de site De Boer & Partners Immobiliën Groep) kunnen echter verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de inhoud van de fiche of ingeval het goed niet meer beschikbaar zou zijn op het moment dat u de advertentie bekijkt. Wij raden u bijgevolg ten stelligste aan om, voordat u eender welke beslissing neemt (aankoop, huur,...) omtrent het vastgoed, zelf de juistheid van de informatie en de beschikbaarheid van het vastgoed na te gaan door contact op te nemen met ons.

Verklaring rond het privacy-recht (Bescherming van de persoonlijke levensfeer)
Deze site slaat geen persoonlijke informatie op, maar logt het IP adres van de gebruiker aangezien dit automatisch herkend is door de webserver. Er worden geen cookies gebruikt om gebruikersinformatie te verkrijgen en er zal geen enkele informatie bijgehouden worden behalve diegene nodig voor de administratie van de webserver. Alle persoonlijke informatie meedegedeeld in het antwoordformulier zal enkel bijgehouden worden om ons toe te laten uw vragen te beantwoorden. De informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden en niet doorgegeven worden aan andere organisaties.